HírTV reggeli Napindító ajánló

HírTV Napindító
HírTV Napindító
Vágólapra másolva!
Összefoglaljuk a HírTV reggeli Napindító című műsorának holnapi tartalmát. Az adás segít képbe kerülni a legaktuálisabb közügyekkel.
Vágólapra másolva!
HírTV Napindító Forrás: Origo
  • Horváth József biztonságpolitikai szakértő jelentkezik az orosz-ukrán konfliktus legújabb híreivel.
  • Gönczi Róbert a Migrációkutató Intézettől elemzi az ukrajnai migrációt.
  • Dunda György tudósít a Magyar Nemzettől a kárpátaljai helyzetről.
  • Tóth Kriszta, a Mészáros Csoport társadalmi felelősségvállalás igazgatója, a Pro Filii Alapítvány főtitkára, és Balogh Zsolt a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgató-helyettese számolnak be arról, hogy kétszázmillió forint értékben adományozott a Pro Filii Alapítvány sportruházati termékeket rászorulóknak. Mintegy 70 ezer 2Rule terméket adományozott a Mészáros Csoport Pro Filii Alapítványa a Sportegyesületek Országos Szövetségén, a Nagycsaládosok Országos Egyesületén, az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítványon, valamint az Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítványon keresztül rászoruló fiataloknak. Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa az adományok keddi felcsúti átadóján hangsúlyozta: a vállalatcsoport fejlődésével kötelességüknek és feladatuknak érezték így is segíteni a rászorulókat. A vállalatcsoport karitatív tevékenységet összefogó, 2021-ben létrehozott, országos lefedettségű Pro Filii alapítványon keresztül éves szinten egymilliárd forint értékű támogatást nyújtanak a rászorulóknak
  • Juhász Milán jelentkezik, ugyanis még szeptemberben is aktuális lehet a NAV utastájékoztatója. Elmondja, hogy egy külföldi utazás esetén milyen szabályokat kell betartanunk, mit vihetünk magunkkal és mit nem?
  • Daróczi János főigazgató, Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóságától és Hajdú Zsolt, az Iránytű Tanoda, Ibrány szakmai vezetője mesélnek az ötödször jelentkező Tanodás gyerekek Olimpiájáról.
  • Hotzi Réka jelentkezik egy szervrendszeri témával, ugyanis a talpon leképeződik a teljes szervrendszer. Ezeknek a pontoknak a masszírozásával egy jó reflexológus szakember fel tudja mérni a kérdéses szerv egészségi állapotát. Meg tudja mondani, ha valamilyen elváltozás van a szervezetben, még akkor is, ha a páciens semmilyen tünetet nem észlel. A zónapontok ingerlésével pedig beindulhat az öngyógyítás folyamata.
  • Izgalmas kulturális csemegével kezdődik az őszi szezon a Várkert Bazárban. A 28 éve alakult Sugarloaf, és a 170. jubileumát ünneplő Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara a klasszikus zenekari hangzást és a minőségi rockzenét ötvözi a szeptemberi koncertjén. Erről beszél majd Tóth Szabi, zenész.