Hiába okoztak totális káoszt Budapesten, Karácsonyék újabb karókat akarnak

csúcsforgalom, dugó, kerékpársáv, biciklisáv, sáv, kerékpár, Üllői út, Nagykörút, terelés, Budapest, sávlezárás, forgalom, korlátozás, délután
Vágólapra másolva!
Óriási közlekedési dugókkal kezdődött a hét Budapesten Karácsony Gergely veszélyes biciklisávjai, elhibázott döntései miatt. Bár hivatalosan szeptember elsején kezdődött a tanév, azóta is óriási a káosz, már most dugó van több helyen. Ennek láthatóan a legfőbb oka a teljesen kihasználatlan biciklisávok és az autósok elől lezárt Lánchíd. Ha ez azonban nem lenne elegendő, Karácsony Gergely kabinetfőnöke az egyik baloldali propagandalapnak elárulta, hogy a fővárosiak nem lélegezhetnek fel, ugyanis nemhogy nem szerelik le az Üllői út zöld kerékpárosvédő oszlopait, de még más utakon is kiraknak belőlük.
Vágólapra másolva!

Az egyre nagyobb elégedetlenség dacára a baloldali városvezetés tovább fokozza a fokozhatatlant Budapesten. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke a Népszavának adott interjúban részletesen elmesélte, hogy mire készülnek.

Újabb karók kihelyezése jön

Arra a kérdésre, hogy hiába a budapestiek felháborodása, nem szerelik-e le az oszlopokat, Balogh Samu azt válaszolta:

A kabinetfőnök szerint tehát minden karó marad, így az áldatlan állapotok is.

Balogh azt is elárulta, hogy terveznek-e újabb oszloppal leválasztott védett sávokat.

Ő Balogh Samu, Karácsony Gergely kabinetfőnöke. Forrás: Népszava

Kifejtette:

Tehát Karácsonyék szerint a budapestiek igénylik ezeket a karókat és az általuk védettnek nevezett biciklisávokat. Ami biztos, hogy a még nagyobb káosz borítékolható.

Mint arról korábban beszámoltunk, a közel 100 millió forintból létrehozott úgynevezett védett kerékpársávokat az Üllői úton és a Váci úton mindkét oldalon 2,5 méter szélességben hagyták, ami egy egyirányú biciklisávnak túl széles, a mentőknek túl keskeny, és az autósok számára is lehetetlen a közlekedés.

Karácsony Gergely elhibázott, koncepció nélküli döntései miatt állandósulni fognak a dugók a fővárosban.