Meztelen futó tartja rettegésben a Hármashatár-hegy kirándulóit

Hármashatár-hegyi reptér
Hármashatár-hegyi reptér
Vágólapra másolva!
A Hármashatár-hegyen sétáltatta a kutyáját egy ember, amikor a vitorlázó repülőtérnél szembe futott vele egy meztelen férfi. A szemtanú bevallása szerint a pucér férfinak lett volna lehetősége más irányba futni, ő azonban szembe ment vele – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A meztelen futó férfi napok óta lázban tartja az embereket. Egy szemtanú elmondta, hogy a kutyáját sétáltatta a Hármashatár-hegyen, amikor a vitorlázó repülőtéren szembe futott vele a teljesen pucér férfi. Bevallása szerint sokkot kapott a látottak miatt.

"Kora délután kutyasétáltatás közben lettem figyelmes a teljesen meztelen futó férfira. A cipőjén és az óráján kívül semmit nem viselt, a kezében se vitte a ruháját, hátizsák se volt nála.

A kutyával a domb déli lejtőjén ereszkedtünk le, ott jött velünk szembe. Amikor meglátott minket, lett volna lehetősége a nyugati lejtőnél jobbra vagy balra kanyarodni, mégsem tette. Egyenesen jött felénk, fel a dombon" – mondta a szemtanú a Borsnak. Hozzátette, hogy szerinte a férfi az ötvenes éveiben jár, őszes haja van és vékony testalkatú.

Hármashatár-hegyi reptér Forrás: https://parkerdo.hu/parkerdo/tenyek-harmashatar-hegyi-repteren-tortent-fakivagasokkal-kapcsolatban/

A pucér futó ellen feljelentést tettek a rendőrségen. A lap megkeresésére a rendőrök elmondták, hogy az eset körülményeinek tisztázása még folyamatban van.