Megverte és az autója után kötötte barátnőjét egy abonyi férfi – videó

Vágólapra másolva!
Egy többszörösen körözött férfi brutálisan bánt a barátnőjével, fogva tartotta, megalázta, megverte, de az is előfordult, hogy a kocsija után kötötte. A férfit 10 hónapig keresték a rendőrök, mire az otthonában, egy falba vájt lyukban megtalálták.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly novemberben bántalmazta brutálisan a barátnőjét.

Fogva tartotta, megverte, hideg vízben kellett fürdenie, meztelenül táncoltatta, megalázta, megkötözte. Az is előfordult, hogy a kocsija után kötötte és egy elhagyatott úton húzta maga után.

A súlyosan megsérült nőnek sikerült elmenekülnie, majd egy közeli házban kért segítséget. Ezek után a rendőrök hosszú hónapokig keresték a férfit, aki ellen több körözés is volt kiadva, többek között zsarolás és ittas vezetés miatt, valamint 4 év börtönbüntetésre ítélték új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt, ezt azonban nem kezdte meg.

A férfi bújtatásában részt vettek a rokonai is, akik mindig azt mondták a rendőröknek, hogy a férfi külföldre költözött.

Pár napja azonban a rendőrök alaposan átkutattak egy abonyi házat, ahol egy szekrény mögött megtalálták a férfit, egy falba vájt lyukban elbújva.

Az elfogása után börtönbe vitték, hogy megkezdje a kiszabott büntetését, valamint eljárást indítottak ellene személyi szabadság megsértése miatt – írja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a közösségi oldalán.