Felfegyverzett, bűnöző migránsok ostromolják a magyar határt - Brüsszel be akarja engedni őket

Vágólapra másolva!
Megdöbbentő felvételeket tett közzé a Facebookon a kormány. A biztonsági kamerák képein az látszik, ahogy felfegyverzett migránsbandák akarnak betörni az országba. Brüsszel őket akarja mindenáron beengedni Európába.
Vágólapra másolva!

A felvételeken jól látszik az, amiről az elmúlt napokban több hír is szólt: rendkívüli erőszakossággal akarnak áttörni a határon a migránsok.

Ahogy az Origo beszámolt róla, az elmúlt napokban többször is fegyveres migránsok akarták áttörni a határt. Röszke közelében, egy hete hajnalban azt vette észre a kamerákat irányító operátor, hogy egy migráns Szerbia felől átmászott a kerítésen.

A KÉT KERÍTÉS KÖZÖTTI ÚTON LEAKASZTOTT A VÁLLÁRÓL EGY GÉPFEGYVERT, MAJD AZZAL FEDEZETT 13 MIGRÁNST, AKIK EZEK UTÁN ÁTMÁSZTAK A KERÍTÉSEN MAGYARORSZÁGRA.

Néhány nappal később Mórahalomnál Szerbiából az ideiglenes biztonsági határzárnál egy négy főből álló szerb-magyar közös járőrcsoportra lőttek a szerb oldalon összegyűlt - zömében afgánokból álló - migránsbandák. Az egyik lövedék a rendőrök közvetlen közelében csapódott be.

Nem sokkal ezután megint Mórahalomnál vettek észre egy kisebb csoport migránst a rendőrök, amint létrán másztak át szerb oldalról a határkerítésen.

A helyszínre irányított két határvadász és egy rendőr a határkerítések közötti úton akart intézkedni a fiatal férfival és társával szemben, míg harmadik társuk a létra tetején állt.

Ekkor

AZ EGYIK MIGRÁNS ELŐVETT EGY PISZTOLYT, CSŐRE TÖLTÖTTE ÉS A TŐLE 1-2 MÉTERRE ÁLLÓ RENDŐRÖKRE FOGTA.

Ugyan nem sikerült átjutniuk Magyarországra, de annyit elértek, hogy vissza tudtak menni Szerbiába. Fél nappal később azonban a fegyverest elfogták, amint 22 társával együtt megint át akart jönni Magyarországra.

Mindezek ellenére Brüsszel egy olyan "reformot" készített elő, amely egy újabb ajtót nyitna az Európába érkező illegális migránsok számára. Éppen ezért Magyarország visszautasítja a tervet, amelyet a lengyelek is meg akarnak vétózni.

Magyarország déli határánál az idei évben már 135 ezer illegális migránst állítottak meg a hatóságok.