Szomszédja találta meg a fejbelőtt férfit, itt vannak a drámai részletek

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban az Origo is megírta, egy idős férfi fejbelőtte magát Budapesten, a II. kerületi Hímes utcában. A szomszédok elmondták mi történhetett.
Vágólapra másolva!

Lövések zaja rázta meg kedden délután a budapesti, II. kerületi Hímes utcát; ezután a lakók értesítették a hatóságokat.

Az esetről az elsők között beszámoló Ripost szerint az egyik sarkon lévő házban az ott élő 60 év körüli F. Mihály öngyilkos lett egy puskával.

A helyiek szerint semmi előjele nem volt annak, hogy Mihálynak öngyilkossági szándékai lennének.

- nyilatkozta az egyik lakó a Ripostnak.

"Misiéket évek óta ismerjük. Úgy tudom, hogy szép családja van. Vannak gyerekei és felesége is. Fogalmunk sincs, hogy mi lehetett a problémája, mert nekünk sosem panaszkodott. Ők sokat jártak vadászni, amihez voltak fegyvereik is. Úgy tudom, hogy az egyik ilyen puskával lőtte fejbe magát."

- mondta egy a környéken élő asszony. "Szerintem az is elképzelhető, hogy egy borzasztó baleset történt, hiszen lehet, hogy csak takarította azt a fegyvert... Nagyon sajnálom a családját, senkinek sem kívánnék hasonlót"

A családi háznál a helyszínelők órákig dolgoztak, ahol több rendőrautó és helyszínelő is jelen volt.

A rendőrség közlése szerint a helyszíni szemle során idegenkezűség gyanúja nem merült fel - vagyis a férfi minden bizonnyal öngyilkos lett.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

A címlapi kép illusztráció!