Nem akart hazamenni a felesége, ezért a nagyatádi férfi megverte a nő nagyapját

Vágólapra másolva!
A nagyatádi férfigoz nem akart hazamenni a felesége, mert már korábban megverte, a nagyapjánál tervezte tölteni az estét. Emiatt a férfi elment a nagyapához, majd egy karóval úgy megütötte a fején, hogy eltört az orra.   
Vágólapra másolva!

A húszas éveiben járó férfi és a tizenhét éves fiú januárban együtt iszogattak egy Nagyatádhoz közeli faluban, amikor a férfi telefonon azt kérte a feleségétől, hogy menjen haza. Az asszony ezt nem tette meg,

közölte a férfival, hogy mivel már délelőtt is megverte, ezért a nagyapjánál fogja tölteni az éjszakát.

A férfi ezért kegyetlen bosszút tervelt ki: fiatal ismerősével együtt egyméteres akácfa karókat gyűjtöttek, majd elmentek a nő nagyapjának házához.

Ezután a karókkal ütötték a kerítést, és bekiabáltak a lakókhoz, hogy küldjék ki a feleségét. Erre a nő nagyapja és a többi rokon is kiment a házból, és közölték a férfival és barátjával, hogy a nő nincs náluk. Mivel ezt nem hitték el, tovább ütötték a kerítést és a kaput addig, amíg az kinyílt. Ekkor a férfi

bement az udvarra, majd a nála lévő karóval kétszer is megütötte felesége nagyapját a teraszon, ami miatt az idős férfinak eltört az orra.

Forrás: Origo

A nagyatádi rendőrök ezután rövid időn belül őrizetbe vették a huszonéves férfit, aki ellen a bíróság távoltartást rendelt el.

A vádiratban az ügyészség az azóta is távoltartás hatálya alatt álló férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását, míg a garázdasággal vádolt fiatalkorú társával szemben próbára bocsátást javasolt.