Bayer Zsolt: Megölni egy papot

Böjte Csaba
Böjte Csaba ferences rendi szerzetest hétfőn számolt be a közösségi oldalán arról, hogy ő is elkapta a koronavírust.
Vágólapra másolva!
Bayer Zsolt legújabb írásában azt mutatja be, hogy Soros György pénzéből kik akarták tönkretenni Böjte Csabát. 
Vágólapra másolva!

Popieluszko atya holttestét 1984. október 30-án találták meg, a bestiális gyilkosság pedig újabb hatalmas felháborodást és ellenállást váltott ki Lengyelországban, még közelebb hozva a kommunisták bukását. Popieluszko elállatiasodott gyilkosainak mai szellemi-lelki-erkölcsi rokonai, leszármazottjai és örökösei már nem gyilkolnak. Legalábbis nem így - írta legújabb cikkében Bayer Zsolt.

Ha az illető ráadásul pap, és még nemzeti ikon is lett belőle sok évtizedes, felbecsülhetetlen gyermekmentő szolgálata okán, akkor biztosan nincs kegyelem. Akkor a kivégzőosztag megkapja a parancsot - tette hozzá.

Böjte Csaba ferences rendi szerzetest a Soros-birodalom akarta tönkretenni Forrás: MTI/Biró István

Bayer szerint esetünkben a célszemély: Böjte Csaba atya. A megbízó, parancskiadó: George Soros – sátánista gazember. A kivégzőosztag: Gregorz Piotrowski – Kulcsár Árpád, Leszek Pekala – Szabó Tünde, Waldemar Chmielewski – Jámbor András. És akkor lássuk, hogyan dolgoznak ezek az alávalók!

Mindenekelőtt a parancskiadásról:

MINDEN KORÁBBINÁL LÉNYEGESEN NAGYOBB, 100 EZER DOLLÁROS ÖSSZEGET UTALTAK A SOROS GYÖRGY-FÉLE NYÍLT TÁRSADALOM ALAPÍTVÁNYOK A FERENCES SZERZETES ELLENI LEJÁRATÓ AKCIÓT MEGELŐZŐEN AZ ÁTLÁTSZÓ ERDÉLY PORTÁLT MŰKÖDTETŐ ALAPÍTVÁNYNAK,

amely így története legnagyobb bevételét könyvelhette el 2021-ben - írta a publicista, A tőkeinjekció után nem sokkal pedig a portál munkatársa, Szabó Tünde el is kezdett dolgozni a Böjte-projekten. A szóban forgó összeg nagyságát érzékelteti, hogy ez önmagában közel akkora pénz, mint a következő évre, 2022-re közzétett teljes, 108 ezer eurós (535 ezer lej) – egyébként részben szintén Soros által támogatott szervezetektől származó – bevétele a lapnak. A Journalismfund.eu honlapjáról például kiderül, hogy 14 500 eurót kaptak ettől a sorosista szervezettől kifejezetten a Böjte-projektre."

Tehát így adatik ki a parancs: 14 500 euró „kifejezetten a Böjte-projektre" - szerepel a cikkben.

A teljes írást itt olvashatják.