Robbanás volt éjszaka Újpalotán

Hódmezővásárhely, 2023. április 18.
Tűzoltók dolgoznak egy kigyulladt ház oltásán Hódmezővásárhelyen, a Kölcsey utcában 2023. április 18-án. A tűzoltók az épület átvizsgálása közben egy embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni.
MTI/Do
Hódmezővásárhely, 2023. április 18. Tűzoltók dolgoznak egy kigyulladt ház oltásán Hódmezővásárhelyen, a Kölcsey utcában 2023. április 18-án. A tűzoltók az épület átvizsgálása közben egy embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Több kukát is felgyújtott egy férfi Újpalotán, a Drégelyvár utcában. A helyi lakók akadályozták meg, hogy a tűz továbbterjedjen a parkoló autókra és a közeli lakóházra. Rövid időn belül az is is kiderült, ki volt a tettes.
Vágólapra másolva!

Egy idősebb lakó figyelt fel a durrogásra hajnali három óra körül. Ha ők nem reagálnak ilyen gyorsan, a közelben parkoló autók is könnyen lángra kaptak volna.

– mondta a lakó.

A tűzoltók hamar meg is érkeztek, akik gratuláltak a bátor férfinek a gyors reakcióért. Ha nem avatkozott volna közbe, kigyulladt volna a közelben parkoló autó, sőt lehet még a házra is átterjedt volna a tűz - írta a Budapestkörnyéke.

Kiderült, hogy a gyújtogató a ház udvarában lévő kukákat is felgyújtotta.

Az elkövetőt többen is ismerték a házban. Elmondásuk szerint a férfi nem beszámítható mentálisan.

(A címlapi kép illusztráció!)