Az angyalföldi gyilkos a volt barátnőit akarja tanúnak

T. Róbert, Türk Róber
Vágólapra másolva!
A 35 éves T. Róbert júliusban gyilkolta meg a 27 éves barátnőjét annak XIII. kerületi otthonában, feltehetően azért, mert leszólta férfiasságát. A férfit több napig üldözték a rendőrök, mire sikerült elfogni. A gyilkos esetében döntő súlya lesz az elmeorvosi vizsgálatnak, ezért T. Róbert azt szeretné, ha a volt barátnőit hallgatnák ki tanúként – írja a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Az elmeorvosi vizsgálat akár el is döntheti az angyalföldi gyilkos, vagyis T. Róbert sorsát, ugyanis ha beszámíthatónak találják, akkor különös kegyetlenséggel, előre kitervelten gyilkolta meg a 27 éves barátnőjét, M. Petrát, amiért akár élete végéig is börtönbe kerülhet. Sok mindent megmagyarázhat a személyiségfejlődésének feltérképezése.

T. Róbert ezért azt szeretné, ha a volt barátnőit hallgatnák ki tanúként. Az ő vallomásukból ugyanis kiderülhet, hogy a férfi valójában hogyan viselkedett egy kapcsolatban, agresszív volt-e vagy nem

– írja a Magyar Nemzet.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi jelenleg a Venyige utcai börtönben van letartóztatásban.

Fokozottan őrzik, mivel a többi rab veszélyes lehet a gyilkosokra, így T. Róbertre is.

A TV2 hírműsorának, a Tényeknek azt is elmondta a férfi ügyvédje, hogy az első kihallgatáson felmerült, T. Róbert hogyan tudná kifejezni a sajnálatát.

– mondta az ügyvéd.

Leszólta a férfiasságát

T. Róbert és M. Petra a nő XIII. kerületi lakásán vesztek össze júliusban, mert Petra leszólta a férfi férfiasságát.

Erre a férfi fojtogatta, megszúrta, majd egy kalapáccsal is többször megütötte a fején. A nő belehalt a sérülésibe.

A gyilkosság után T. Róbert elmenekült, 5 napig sikerült bujkálnia a rendőrök elől, végül a Római parton elfogták. A kihallgatási közben beismerő vallomást tett.