A Városligetben is rengetegen voltak a Szent István Napi rendezvényeken

Budapest, 2023. augusztus 18. Magyar bábfilmszereplőkkel díszített pihenősátor a Szent István-napi rendezvénysorozathoz kapcsolódó Varázsliget című rendezvényen a budapesti Vajdahunyad várnál 2023. augusztus 18-án. MTI/Lakatos Péter
Vágólapra másolva!
Hatezer gyermek és felnőtt látogatta meg a Varázsligetet a Szent István Nap rendezvénysorozat első napján.
Vágólapra másolva!

A pénteki eseményen a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett, 102 éves Keleti Ágnessel is találkozhattak az érdeklődők a sportlegenda a Varázsliget időkapszulájánál fogadta a vendégeket.

Az idei háromnapos minifesztiválon a főváros legnagyobb zöld szigete, a Városliget ismét a mesék és szórakozás univerzumává alakult.

Magyar bábfilmszereplőkkel díszített pihenősátor a Szent István-napi rendezvénysorozathoz kapcsolódó Varázsliget című rendezvényen a budapesti Vajdahunyad várnál 2023. augusztus 18-án. Forrás: MTI/Lakatos Péter

A Vajdahunyad vára és a Kós Károly sétány közötti területen elhelyezkedő Varázsliget szombaton is gyermekkoncertekkel, bábelőadásokkal, vásári mutatványosokkal, lovagi bemutatóval, interaktív gyerekprogramokkal és kézműves foglalkozásokkal várja a kicsiket és nagyokat - ismertették a szervezők.