Mutatjuk, hogy fogtak el egy szökött állatkínzót - videó

Egyik nap meglátta, másik nap elfogta, Állatkínzás, fogolyszökés és közel két tucat vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt volt kiadva körözés egy férfit ellen
Vágólapra másolva!
Állatkínzás, fogolyszökés és közel két tucat vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt adtak ki körözést egy férfi ellen, akit a múlt héten fogtak el.
Vágólapra másolva!

A 21. Kerületi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának vezetője, Zsarnóczki László őrnagy július 25-én haza felé tartott, amikor az utcán kiszúrt egy számára jól ismert férfit, akinek a körözését és a letartóztatását a Fővárosi Törvényszék július 3-án rendelte el kétrendbeli állatkínzás, fogolyszökés és huszonkétrendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt.

Mivel az osztályvezető elől elmenekült a férfi, másnap a kerületi rendőrkapitányság a Magyar Rescue 4x4 munkatársaival közösen akciót szervezett az elfogására.

Július 26-án 14 óra 5 perckor a 21. kerületi Fácános dűlőúton, a Duna árterületén megtalálták a 18 éves R. Richárdot. A rendőrök látták ugyan szaladni kezdett, de néhány méteren belül elfogták, bevitték a kerületi kapitányságra, ahonnan átvitték a számára kijelölt börtönbe.