Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy kilenc embert szállító kisbusz Kiskunfélegyházánál

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy kilenc embert szállító kisbusz az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 115-ös kilométernél, Kiskunfélegyháza közelében kedden késő este. Az elsődleges adatok szerint a balesetben egy ember a helyszínen meghalt, többen megsérültek. A tragédia miatt teljes útlezárás van érvényben.
Vágólapra másolva!

A katasztrófavédelem honlapjának tájékoztatása szerint a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították és stabilizálták a járművet, a helyszínen dolgoznak a társhatóságok is.

Az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

A kép illusztráció. Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset kedden 22 óra 55 perc körül történt a sztráda 115-ös kilométerszelvényénél, ahol egy román rendszámú kisbusz szalagkorlátnak ütközött.

Az elsődleges adatok szerint a balesetben egy ember a helyszínen meghalt, többen megsérültek.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat Kiskunfélegyháza felé terelik.