Kislányt dolgoztatott prostituáltként egy kaposvári nő

Vágólapra másolva!
Kerítés miatt felelhet egy nőt és az ismerőse amiatt, ami egy 14 éves gyerekkel történt. Két másik ember is segített a prostítucióra rávett kislánynak. Ők abban, hogy eljusson a kuncsaftjaihoz. 
Vágólapra másolva!

A prostituáltként dolgozó madam 2021 szeptemberében ajánlotta fel a 14 éves kislánynak, hogy ha ő is szeretne hasonlóan pénzt keresni, akkor bemutatja olyan férfiaknak, akik fizetnének neki a szexért.

A gyerek könnyű pénzkereseti lehetőséget látott ebben, ezért elfogadta a nő ajánlatát, majd pénzért lefeküdt három férfival.

A nőnek többen is segítettek. Az ismerőse kuncsaftokat keresett neki és fuvarozta a gyereket, de a testvére és annak élettársa is a fuvarozásban segített. Az utóbbi pár otthonában engedély nélkül tartott német és brazil töltényeket találtak, ami miatt lőszerrel visszaélés miatt vádat emeltek ellenük.

Forrás: Ügyészség.hu

A nő és az ismerőse ellen kerítés miatt emelt vádat az ügyészség. Azt javasolják, hogy a nő és az ismerőse kerüljön börtönbe, míg a testvérét és annak élettársát ítélje a bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre.