Orbán Viktor: Magyarországra figyel az egész világ!

Orbán Viktor
Vágólapra másolva!
Indul az atlétikai világbajnokság. Magyarországra figyel az egész világ! – írta legújabb videója mellé Orbán Viktor miniszterelnök, aki a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt a világbajnokságról.
Vágólapra másolva!

A miniszterelnök az interjúban arra is kitért, hogy az atlétikai világbajnokság azért fontos Magyarországnak, mert minden forintért le kell hajolni, de itt nagyobb dologról van szó.

NAGY TERVÜNK VOLT MÉG 2010-BEN, AMIKOR EGY LERONGYOLÓDOTT ORSZÁGOT VETTÜNK ÁT. SOK FELADATUNK VOLT, MÍG ELJUTOTTUNK IDÁIG! BUDAPEST MINDENKIÉ!

– véli Orbán Viktor. Szerinte fontos, hogy minél többen jöjjenek el hozzánk, de ezt csak úgy lehet elérni, hogy minél több világesemény legyen itthon, legyenek szállodák, ahol meg tudnak szállni a vendégek.

FONTOS TEHÁT, HOGY VILÁGESEMÉNYEK HÁZIGAZDÁI TUDJUNK LENNI.

– mondta el Orbán Viktor, aki azt is mondta, hogy egy ilyen világesemény során rengeteg üzleti és politikai tárgyalásra is sor kerül. Ismertette:

A KATARI EMÍR, A SZERB ELNÖK ÉS A TÖRÖK ELNÖK IS ELJÖN A VB-RE, DE EGYÉB BARÁTAINK IS JÖNNEK. SOK ÜZLETEMBER ÉRKEZIK, AKIKKEL FONTOS TÁRGYALÁSOKAT FOGUNK FOLYTATNI.