Meglopott majd megvert egy nőt egy szabadszállási férfi

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy férfi lopott egy nőtől, majd nem sokkal később összefutott vele egy utcában, ahol a nő visszakövetelte tőle az értékeit. A tolvaj azonban nem adott vissza neki semmit, sőt, még meg is ütötte a nőt.
Vágólapra másolva!

Egy büntetett előéletű szabadszállási férfi 2022. június 19-én kora este átment egy ismerőséhez, azonban a nőt és a férjét nem találta otthon, azt azonban észrevette, hogy a ház egyik ablaka nyitva van, így bemászott rajta. A férfi félt attól, hogy a lakók hazaérnek és rajtakapják, ezért fogott egy szatyrot és gyorsan,

válogatás nélkül beledobált mindent, ami a keze ügyébe került: élelmiszereket, alkoholt, két mobiltelefont, ékszereket és készpénzt.

Majd a közel 400 ezer forintnyi zsákmánnyal távozott.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Órákkal később a tolvaj a szatyorral a kezében sétált, amikor összefutott a nővel, akit meglopott. A nő észrevette az értékeit a férfinál, ezért visszakövetelte azokat, azonban a férfi tagadta, hogy a nála lévő tárgyak lopottak lennének.

A nő megfogta a szatyrot és ki akarta tépni a férfi kezéből, ekkor azonban a férfi arcon ütötte.

Egy gyalogos sietett a nő segítségére, amitől a tolvaj megijedt és a szatyrot hátrahagyva elmenekült. Az ügyészség a férfit kisebb értékre, üzletszerűen elkövetett lopás és aljas indokból elkövetett testi sértéssel vádolja és ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza.