Csak sok pénzért akarta visszaadni a lopott kutyát egy tolvaj - videó

zsarolással akart pénzt kicsalni egy ellopott kiskutyáért egy férfi, elfogták a tolvajt
zsarolással akart pénzt kicsalni egy ellopott kiskutyáért egy férfi, elfogták a tolvajt
Vágólapra másolva!
Elloptak egy kutyát az M3-as autópálya egyik pihenőjében, a tolvaj csak váltságdíjért cserébe akarta visszaadni a gazdájának az állatot - adta hírül a TV2 Tények. Egy román nő Magyarországon át tartott hazafelé a kislánya kutyájával, amikor az egy pihenőnél eltűnt az állat. Sokáig keresték, aztán hirdetést adtak fel, amelyben 200 eurót ajánlottak a kutyáért. Egy férfi azonban sokkal több pénzt akart érte. A rendőrök az állatmentőkkel közösen szerezték vissza az állatot.
Vágólapra másolva!

Egy 9 éves csivava az áldozata a nem mindennapi történetnek. Egy román nő július 22-én délután az M3-as autópályán haladt hazafelé, amikor gondolt egyet és az egyik pihenőnél megállt pár percre. Ahogy kinyitotta a kocsi ajtaját, a csivava kiugrott és beszaladt az autó alá. Úgy tűnt, ekkor látta utoljára.

Ugyanis addig, amíg az asszony a pórázát kereste a kocsiban, a kiskutya nyomtalanul eltűnt.

Több óráig keresték a forgalmas pihenőhelyen, de sehol sem találták.

- mondta a nő, aki végső elkeseredettségében 200 eurót ajánlott fel az állatkáért egy neten közzétett hirdetésben. Telefonon jelentkezett egy férfi azzal, hogy nála van Lolly,

de a 200 euró nem lesz elég, ennél többet kell érte fizetni.

A román asszony egy állatmentő alapítvány segítségét kérte, ők hívták a rendőröket, akik ismerték a zsarolót. Elmentek a házához és bár először letagadta, hogy nála lenne a kutya, végül kivitte nekik az utcára. A zsaroló pénzt ugyan sem kapott a kutyáért, akit feltehetően kölyöknek nézett és azt hitte, nagyon sok pénzt fog érte kapni, de eljárás az indult ellene.