Karácsony helyettese elszólta magát: a csődhelyzet miatt máshol is megszorít a főváros

Vágólapra másolva!
Tüttő Kata a főváros vízdíjemelési terveit magyarázta, amikor egyszer csak azt mondta a Klikk TV Mélyvíz című műsorában, hogy akkora a fővárosi vízművek vesztesége, hogy a közlekedésből, a közvilágításból, a kaszálásból kellene elvenni. Tehát a BKK jegyárainak és a fővárosi vízdíjak emelése után újabb emelést jelentett be a főváros baloldali vezetése.
Vágólapra másolva!

Hetek óta egyre megdöbbentőbb kijelentéseket tesznek a fővárosi vezetők, mert nemcsak a BKK jegyárak megemelését, hanem a fővárosiak részére a vízdíj megemelését is forszírozták már.

Ha nem hittük, hogy az állandóan a kormányra mutogató Karácsony Gergely vezette főváros tud újat mutatni, akkor tévedtünk.

Karácsony helyettese ugyanis egy televíziós műsorban elszólta magát: a vízdíjemelés mellett jönnek a megszorítások a közlekedésben és a közvilágításban is.

A Klikk TV Mélyvíz című műsorában Tüttő Kata azt mondta, hogy

És Tüttő legmegdöbbentőbb mondatai:

Tehát igen, jól értjük:

Karácsony helyettese elszólta magát: a vízdíjemelés mellett jönnek a megszorítások a közlekedésben és a közvilágításban is.

A döbbenetes bejelentés ITT tekinthető meg, 19:30 perctől.

Budapest vezetése egyre álszentebb

Miközben a főváros baloldali vezetése arról panaszkodik, hogy nincs elég pénzük a főváros üzemeltetésére és csődbe fog menni Budapest, a főpolgármester tanácsadóinak száma nem csökkent, és látható módon szinte lapátolják ki a pénzt Budapest kasszájából.

Az egyik legemlékezetesebb eset az volt, amikor Karácsony Gergely helyettese, a városüzemeltetésért (magyarán a főváros vagyonáért) felelős már fentebb említett Tüttő Kata azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy

egy luxusüdülés keretén belül a világ leggazdagabb embereinek körében felkapott Zakynthos szigetén kilovagolt a tengerből.

Érdemes megemlíteni, hogy Tüttő Katának egyébként 15 ingatlanja van (kettőben résztulajdonos) és 54 millió forintot tart állampapírokban.

Íme az említett kilovagolás, amely a Ripost cikk szerint akár 200 ezer forintba is kerülhet: