Hajas László: A multikulturális társadalom nem működik

Magyarország Szépe, Miss World Hungary, Miss World magyarországi nemzeti versenye, sajtónyilvános casting, Lexington Loft, 2023.04.15.
Hajas László
Vágólapra másolva!
Ma már Budapest ezerszer jobb hely, mint Párizs, de mondhatnám akár Milánót vagy Berlint is – véli Hajas László, aki a Mandinernek adott interjúban válaszolt arra, mit gondol Európa helyzetéről, és szerinte milyen ma a közbiztonság, a migránshelyzet.
Vágólapra másolva!

Hajas László az interúban kifejtette, hogy a nyolcvanas években nem értek retorziók. Hozzátette:

Nem szívesen utazik külföldre

A mesterfodrász kifejtette, hogy a nemzetközi programok miatt bizonyos szempontból neki még szinte kötelező kiutaznia Franciaországba, de elmondta:

Hajas leszögezte:

"borzasztó a közbiztonság, több ismerősömet fényes nappal rabolták ki az utcán. Elképesztő, mi lett a városból, amely évtizedekkel ezelőtt még egyet jelentett a stílussal és az eleganciával. Szép, ápolt emberek jártak az utcákon. Odalett a varázs. Ma már Budapest ezerszer jobb hely, mint Párizs, de mondhatnám akár Milánót vagy Berlint is".

Párizs utcáján egy bevándorló. Forrás: Anadolu Agency via AFP/Julien Mattia

Merre tart ma Európa?

Hajas László szerint nagyon rossz az irány. Mintha valakik manipulálnák a folyamatokat, az ő olvasatában az egész a pénzről szól, közben Amerika le akarja gyengíteni Európát.

De az egész világ rossz irányba tart, mindenki tudja, hogy a fegyver- és a gyógyszerüzlet mekkora erőket mozgat meg az érdekei érvényesítéséhez.

Mit jelent neki a magyarság?

Hajas leszögezte:

A teljes interjú itt olvasható el.