Drámai részletekről beszélt az elrabolt és megerőszakolt fiatal magyar lány - videó

Sokkoló mértékű a vérfertőzés, a pedofília és az online megrendelhető nemi erőszak Franciaországban, illusztráció
Children violence and abused concept.
Vágólapra másolva!
A 24 éves asszonyt egy autó csomagtartójába tuszkolták és egy erdőben megerőszakolták. A Blikknek arról is beszélt, hogy amikor egy gyorsétteremnél segítségért kiabált, nem segített neki senki.
Vágólapra másolva!

A 24 éves nő hazafelé tartott, amikor a háza közelében a volt férje várt rá. Átölelte a nőt, majd felnyalábolta, betuszkolta az autó csomagtartójába, és egy közeli erdőbe vitte. Ott megerőszakolta a nőt.

Kés volt nála végig, azt mondta, ha nem fekszem le vele, elvágja a torkom. Végig zokogtam az aktus közben, mondtam neki, hogy haza akarok menni

– mondta a lapnak az asszony.

A férfi szerint nem volt erőszak

Az erőszak után visszavitte a nőt egy közeli városba, ahol az egy gyorsétteremnél kiugrott az autóból és segítségért kiabált. A lapnak azt mondta, annak ellenére, hogy legalább százan voltak a környéken, nem segített neki senki.

A férfi ekkor visszarángatta a nőt az autóba. A szerencsétlen nő végül egy kisboltban tudott segítséget kért, az eladó hívta a rendőröket, akik elfogták a férfit. A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy nem erőszak történt, hanem békülős szex, amibe az asszony is beleegyezett.

Címlapi képünk illusztráció!