Ollóval és kalapáccsal támadt a férjére, a kutyáját földhöz vágta egy nyírgelsei nő - videó

elpusztult kutya az út szélén Nyírgelsén. Az állatot a saját gazdája, egy 27 éves nő vágta a földöhöz 2023 augusztusában
elpusztult kutya az út szélén Nyírgelsén. Az állatot a saját gazdája, egy 27 éves nő vágta a földöhöz 2023 augusztusában
Vágólapra másolva!
Ollóval akarta hátba szúrni, majd kalapáccsal vágta fejbe és végül bezárta a házba. Sírva mesélte el lányának egy férfi, mit tett vele a felesége Nyírgelsén. De a férfit sem kell félteni. Nemrég azért tartóztatták le, mert fojtogatta a nőt. A férfi lánya szerint az apja csakis önvédelemből támadhatott a feleségére. A helyiek azt mondják, hogy a nő nem normális, még a saját kutyáját is a földhöz vágta, amitől az állat elpusztult - közölte a TV2 Tények. 
Vágólapra másolva!

A tévések kitakart felvételen mutatták meg az elpusztult kutyát, amelyik még akkor is ott feküdt az út szélén, amikor a községben forgattak. A helyiek szerint a gazdája, egy 27 éves nő végzett vele a napokban.

- mondta egy helyi, aki nem vállalta az arcát.

Az eset sok embert felháborított Nyírgelsén. A nő 54 éves férjét egy hónapra letartóztatták nyáron, mert

a gyanú szerint végezni akart a nővel, puszta kézzel fojtogatta.

A szomszédjuknál vesztek össze, aminek az lett a vége, hogy össze is verekedtek, és a szomszéd akadályozta meg a nagyobb tragédiát.

- nyilatkozta akkor a tévéseknek síró hangon a kutyagyilkosság gyanújába keveredett, fiatal nő.

A letartóztatott férfi lánya is megszólalt.

Azt mondta, a bántalmazás kölcsönös a házasságban, az apja pedig nagyon sokszor csak magát védi, amikor a felesége rátámad,

főleg akkor, ha mindketten részegek. Sírva mesélte a férfi a fiatal nőnek, miket tesz vele a neje.

- mondta, majd hozzátette, hogy az apja ezen az estén csak azért verte meg a nőt, hogy megszabaduljon tőle. A lánya maga látta a sérüléseket apja fején a támadás után. A férfi ugyanis elmenekült otthonról és nála keresett menedéket. A házaspár másik kutyáját pedig az egyik nyírgelsei állatszerető vette magához.

- tette hozzá a férfi, aki mérhetetlenül sajnálja a házaspár férfi tagját, és az elpusztult kutyát is. Azt mondja, a nő mindig eljátssza a rendőröknek, hogy ő az áldozat.