Több súlyos baleset is volt reggel, mutatjuk, hogy hol

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Az M6-os és az M7-es autópályán, valamint az M30-ason is is baleset volt reggel, az M7-esen Budapest felé, a szabadbattyáni csomópont után több jármű ütközött össze - írta honlapján az Utinform. 
Vágólapra másolva!

Az M6-os autópályán, a szekszárdi csomópont előtt egy autó szalagkorlátnak ütközött, majd az átszakítva az ellenkező oldalon állt meg.

A 148-as km-nél mindkét irányban egy sávon halad a forgalom.

Az M7-es autópályán, Budapest felé,

a szabadbattyáni csomópont után több jármű ütközött össze.

A 69-es km-nél a külső sávot lezárták.

Kamion és kisbusz ütközött Méránál

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az M30-as autópályát Méra közelében - közölte a katasztrófavédelem. A közlemény szerint egy kamion és egy kisbusz karambolozott az autópálya Hidasnémeti felé vezető oldalán, a mentők is megérkeztek a helyszínre.

Eső is nehezíti a közlekedést

A Dunántúl egész területén, valamint a főváros környékén, a Dunakanyarban és a Börzsönyben is esik az eső, többfelé zápor, lokális zivatar miatt lecsökkenhet a látótávolság - áll a tájékoztatásban. Az erős széllökések rontják a járművek menetstabilitását - figyelmeztet az Utinform.