Sokkolóval ártalmatlanítottak egy késes támadót Mosonmagyaróváron

Ismert helyi férfiért mentek a belvárosba a TEK-esek Mosonmagyaróváron, mentő vitte el
Vágólapra másolva!
Mosonmagyaróváron állítólag jól ismerik azt a férfit, aki egy nő felé szúrt egy késsel szombat délután a város egyik forgalmas részén. A TEK ártalmatlanította egy sokkolóval- írta meg a Bors a Móvár Press helyszíni tudósítása alapján.
Vágólapra másolva!

Augusztus 5-én 11 óra 20 perc körül jelentették a rendőrségen, hogy egy férfi elbarikádozta magát a Szent István király úton.

A bejelentő azt is elárulta, hogy a több kést látott nála, és ezekkel meg is fenyegetett embereket.

A felfegyverekezett férfihez a rendőrök a TEK munkatársait riasztották és teljes útzárat rendeltek el a helyszínen. Mint kiderült, a férfi egy épületben húzta meg magát, ahová a TEK -esek bementek és egy sokkolóval egyszerűen ártalmatlanították. Bár az a pletyka is szárnyakelt, hogy a késes támadó túszt ejtett, a rendőrök ezt cáfolták a Móvár Press cikke szerint.

- mondta egy helyi férfi a Borsnak, aki úgy tudja, hogy túszt ugyan nem ejtett,

de egy nő előtt megforgatta a pengét és aztán el is kapta.

Ismert helyi férfiért mentek a belvárosba a TEK-esek Mosonmagyaróváron, mentő vitte el Forrás: Fotó: Kisalföld/Kerekes István

- mondta, majd hozzátette, nagyon reméli, hogy a férfi nem tér vissza.

- magyarázta.

A késes támadót végül a helyszínen ellátták és rendőri kísérettel kórházba vitték. Azt nem tudni, miért került oda, de a tettei alapján nem kizárt, hogy drogozott.