Őrizetbe vették a férfit, aki az M2-esen összetört egy rendőrautót – videó

Vágólapra másolva!
Egy férfi kedden délelőtt nem állt meg a rendőröknek az M2-esen, majd 200 km/órás sebességgel próbált elmenekülni előlük. Csak azután sikerült megállítani, hogy nekiment egy rendőrautónak.
Vágólapra másolva!

Augusztus 1-én reggel autókat ellenőrztek a rendőrök az M2-esen, amikor igazoltatni akartak egy autóst. A férfi nem állt meg, hanem

menekülni kezdett 200 km/óra sebességgel.

Amikor a forgalom miatt lassítania kellett, a rendőrautó elé került. Eközben megérkezett az erősítés, így már két rendőrautó próbálta megállítani az ámokfutót.

A menekülő autós nekiütközött az egyik rendőrautónak, ami lesodródott a leállósávba.

Aztán a másik rendőrautóval került egy vonalba, amelynek szintén nekiment. Azért, hogy elkerülje az ütközést, a rendőr fékezett, ezért a férfi a beton sávelválasztónak kormányozta az autóját, ami miatt kiszakadt az első kereke. Ezért a leállósávban megállt.

Az egyik rendőrautó megállt mellette, a rendőr kiszállt és elővette a fegyverét. Felszólította a férfit, hogy szálljon ki, amire a sofőr nem volt hajlandó. A rendőr kihúzta a kocsiból. Ezek után sem volt együttműködő. Azt mondta a rendőröknek, hogy "megdöglenek". Mint kiderült, az ámokfutó nem is ülhetett volna volán mögé, mert egy bírósági döntés eltiltotta a vezetéstől. Az ügyészek őrizetbe vették a férfit és hivatalos személy elleni erőszak, valamint közúti veszélyeztetés miatt kihallgatták.