Túlméretezett – az új, őrjítően szexi trend!

Vágólapra másolva!
Aki eddig azt gondolta, hogy csak a feszülős, passzentos a menő, meg persze a trendi, annak itt az ideje körbenézni, ugyanis az oversize stílus arat. És vigyázat! Korántsem csak a túlsúllyal élők körében. Sőt! Ez az az irányzat, ami garantáltan mindenkinek jól áll, és amiben sokkal több fantázia van, mint ahogy azt a legtöbben első ránézésre gondolják.
Vágólapra másolva!
Forrás: housebrand.com

Kényelem az új trend!

Az oversized női póló lezser, laza, és kicsit sem túlméretezett. Mármint az, igen, amennyire a stílus megköveteli, de azt hangsúlyos kiemelni, hogy felhúzva nem kelt tömbösítő, szélesítő hatást. Ezek azok a félelmek ugyanis, amik sokakban munkálnak. Főleg azokban, akik vékonyak, vagy egyszerűen elégedettek azzal, ahogyan kinéznek.

Akkor már most érdemes tiszta vizet önteni a pohárba. Az oversize valóban túlméretezettet jelent, de nem abban az értelemben, hogy van egy XXXL-es ruhadarab, ami lebernyegként, vagy lepedőként lobog a szélben. Nem. Az oversize ruhadarab méretben passzol, és arányosan túlméretezett, ami ízléses végeredményt jelent.

Forrás: housebrand.com

De mitől válhat igazán sikkessé a megjelenés? Attól, ha „a kevesebb néha több” elv a gyakorlatban is megvalósul. Vagyis kifejezetten rossz ötlet felülre és alulra is ebből a stílusból választani ruhát, mert így a hatás könnyedén túlzottá, aránytalanná válhat, ami kicsit sem vonzó. Ugyanakkor önmagában egy trendi póló kitűnő választás egy passzosabb farmerrel, halásznadrággal vagy miniszoknyával. És ha már szoknya, akkor a ceruzaszoknya különösen előnyös lehet ebben az esetben, mert pont azt a részt hangsúlyozza ki, ami a legszűkebb, ezzel nagyszerűen kiegyensúlyozza az összhatást.

Mi a helyzet a férfiakkal?

Jó hír, hogy ez a stílusirányzat az erősebbik nem tagjainál is nyerő. Az oversized póló férfi változatai például igazán karakteres megjelenést biztosítanak, amihez a szűkebb nadrágok egy az egyben passzolnak. Ahogy azt fentebb már említettük, itt is megéri betartani azt a szabályt, hogy ha a felső oversize stílusú, akkor az alsó ezt jó, ha nem erősíti, hanem inkább finomítja. Így a trendi, férfias, különleges fellépés borítékolható.