Kocsikázni hívták ismerősüket, majd közösen félholtra verték

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Rendőrautó, illusztráció
Vágólapra másolva!
A kunszentmiklósi rendőrök őrizetbe vették azt a három – 29, 33 és 58 éves – férfit, akik közös iszogatás után autóba ültek, magukkal hívták ismerősüket is, akit útközben megvertek, kezét-lábát összekötözték, majd megfenyegették, hogy vízbe dobják. A rendőrök személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés miatt nyomoznak a támadókkal szemben.
Vágólapra másolva!

A három férfi július 19-én este együtt iszogatott, majd kocsikázni mentek egy ismerősükkel.

Kunpeszérnél, egy földes úton haladtak, amikor a sofőr minden ok nélkül megütötte az anyósülésen ülő ismerősét. A bántalmazott férfi megpróbált kiszállni a kocsiból, de t

ámadója szólt a hátul ülő barátainak, hogy fogják le a férfit. A sofőr egy hídnál állt meg, kirángatta ismerősét a kocsiból, majd társaival együtt lefogták és ütötték-verték.

Ezután összekötözték a kezeit és a lábait, majd megfenyegették, hogy a vízbe dobják. Ezután levideózták, hogy az áldozat azt mondja, hogy esés közben ütötte meg magát, uyanis támadói erre kényszerítették. Ezután a támadók elmenekültek a helyszínről. Az áldozat, miután magához tért, hosszú ideig próbált hazatalálni, majd azonnal mentőt hívott.

A férfit kórházba vitték, ahol megállapították, hogy súlyosan megsérült, eltört az arccsontja.

A bejelentés alapján azonnal az elkövetők felkutatására indultak, amely rövid időn belül eredményesnek bizonyult.

Együket lakásán, két társát pedig az utcán fogták el, majd a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságon hallgatták ki őket. Ezután mindhárom férfit őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatásukat.