Nyilvánosan maszturbáló idős asszony miatt háborúznak Budakalászon

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Budakalászon egy idős asszony zaklatja a járókelőket - írja a Ripost. Bár sokkoló, amit kertjében tesz a budakalászi önkielégítő asszony, mégis vannak, akik kiállnak mellette.
Vágólapra másolva!

Egy szemtanú szerint a 60 év körüli nő a Pomázi úton áll a birtoka szélén, közvetlenül az utcán és önkielégít, miközben bámulja az arra elhaladókat.

A helyiek közül többen is összevesztek azon, hogy normális-e az, amit az asszony művel.

– mondta korábban a Ripostnak az egyik férfi.

– zárta.

Van, akit egyáltalán nem zavar

Budakalászon a helyi Facebook-csoportban is megjelent a hír az idős asszonyról. Többen felháborodtak, ám köztük vannak olyanok is, akik nem értik, hogy miért zavar másokat az, hogy a hölgy maszturbál az út szélén.

"Komolyan mondom, ez már lassan hozzátartozik kis városunk életéhez, amit hozzáteszek, egyáltalán nem normális... Az egyik héten szatír, a másikon maszturbáló néni, aki nem bír a tavasszal, máskor bácsi pucéran nyomul a biciklin... Katasztrófa!" - írta az egyik kommentelő.

"Ha fiatal csaj lett volna, akkor is szóvá teszed? Így pedig, hogy egy idős, beteg néni azt igen? Ne félj, nem harap a néni! Hivatalban jelezd egyébként, nem kell ráküldeni a rendészetet, mert ha jól értem, birtokán belül tette. Kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb trauma az életedben" - írta egy másik helybéli.

A Ripost információi szerint a helyiek jól ismerik a nőt, úgy tudják, mentális betegséggel küzdhet.

A címlapi kép illusztráció!