Itt van a Fidesz válasza a legújabb botrányos bírósági LMBTQ-ítéletre

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni (a kép illusztráció, az Egyesült Államokban készült)
Vágólapra másolva!
Ebből az ügyből is látszik, hogy létezik az LMBTQ-propaganda − mondta a Magyar Nemzetnek Selmeczi Gabriella arra, hogy a bíróság döntése szerint egy transznemű nő is élhet a Nők 40 kedvezményes nyugdíj lehetőségével. A Fidesz frakcióvezető-helyettese közölte, hogy a Nők 40-et érintő provokatív eset után szükség van a vonatkozó törvény módosítására. Szót ejtett arról is, hogy felháborító, hogy Magyarországon van olyan bíró, amelyik ilyen ítéletet tud hozni.
Vágólapra másolva!

Az ügy durva provokáció és arculcsapása a jogrendszernek. Felháborító, hogy megcsúfolják a Nők 40 kedvezményes nyugdíjazási lehetőséget − fogalmazott a Magyar Nemzetnek Selmeczi Gabriella, a Fidesz frakcióvezető-helyettese, arra reagálva, hogy a Veszprémi Törvényszék döntése szerint transzneműek is élhetnek a korkedvezményes nyugdíj lehetőségével. A kormánypárti politikus emlékeztetett, hogy 2010-ben Orbán Viktor miniszterelnök volt az, aki a Fidesz–KDNP frakciószövetségnek javasolta, hogy becsüljék meg a nőket és fejezzék ki a tiszteletüket irántuk azzal, hogy az a nő, aki negyven évet ledolgozott − beleértve a gyermekneveléssel eltöltött időt is −, nyugdíjba vonulhasson.

Kiemelte, hogy a parlament támogatta a javaslatot, azóta pedig évről évre egyre több nő él a Nők 40 lehetőségével, közülük pedig sokan nagyszülői feladatot látnak el. Selmeczi Gabriella kiemelte, hogy a magyar politikában teljes egyetértés mutatkozott abban, hogy a kedvezményes nyugdíj lehetőségével is megbecsüljék a nőket.

− húzta alá a Fidesz politikusa. Mint mondta, kíváncsi rá, hogy az érintett bíró részt vett-e valamelyik Soros-szervezet LMBTQ-érzékenyítésén.

Felhívta a figyelmet, hogy az eset nem maradhat válasz nélkül a jogalkotók részéről, ezért törvénymódosításra van szükség. Selmeczi Gabriella reméli, hogy a Fidesz–KDNP áttekinti a törvényeket, és ha kell, akkor módosítja azokat.

Törvénymódosítással szabna gátat a Fidesz-KDNP az újabb LMBTQ-nyomulásnak

- rögzítette. Arról, hogy az ügyet a Soros György által támogatott szervezet, a Háttér Társaság karolta fel, a frakcióvezető-helyettes elmondta: mindez újabb bizonyíték arra, hogy a Soros-szervezetek mire kapják a pénzt és milyen munkát kell elvégezniük.

Provokálják a magyar társadalmat és azt a törvényhozói akaratot, hogy megtiszteljük a nőket a kedvezményes nyugdíj lehetőségével. Nőként is kikérem magamnak, hogy valaki provokációból visszaéljen a jogszabályok adta lehetőségekkel − jegyezte meg.

Ismert: a Háttér Társaság a honlapján számolt be arról, hogy az eset férfiként született főszereplőjének 2013 óta női nem és női név szerepel születési anyakönyvi kivonatában, személyi igazolványában, tajkártyáján is. Így aztán, mint a társaság írja, „igencsak meglepődött", amikor 2021-ben kiderült: a nyugdíjfolyósító továbbra is férfiként tartja nyilván, így nem vonatkoznak rá a nők 40 év munkaviszony utáni kedvezményes nyugdíjazására vonatkozó szabályok. Az illető a Háttér Társaság segítségével bíróságon támadta meg a határozatot, a bíróság pedig kimondta: a kormányhivatal jogellenesen szűkítette le a jogszabályban szereplő „nem" fogalmát a születési nemre.