Kábellel akarta megfojtani élettársát egy kaposvári férfi

A nő megrongált tévéje
Vágólapra másolva!
Szabadulása után nem sokkal egy férfi brutálisan rátámadt az élettársára, szétverte az otthonát majd azzal fenyegette, hogy egy kábellel megfojtja. Ezek után pár órával meg akarta csókolni a nőt és egy ideig fogva is tartotta.
Vágólapra másolva!

A férfi ellen májusban a bíróság négy év börtönbüntetést szabott ki emberölés kísérlete miatt, egyúttal megszüntette az egy éve tartó letartóztatását.

A férfi ezután az élettársa kaposvári lakásába költözött, majd négy nap múlva óriási veszekedés alakult ki köztük amiatt, mert a nő szóvátette, hogy a férfi miért kapcsolata ki a tévét.

A vita napokig tartott, ami alatt a férfi felborította a nő vaskályháját, lelökte a szekrényről a tévéjét és a telefonját is tönkretette.

Ez azonban nem volt elég a férfinak, egy kábellel fenyegetni kezdte a nőt és azt mondta neki, hogy meg fogja fojtani.

Pár órával a fenyegetés után a férfi meg akarta csókolni a nőt, úgy, hogy a kezeit lenyomta az ágyra, majd 10 percig nem hagyta elmenni. Miután a nő kiszabadult, bejelentést tett a rendőrségen, így a férfit még aznap elkaptak és nem sokkal később letartóztatták.

A nő megrongált tévéje Forrás: Ügyészség

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfival szemben börtönbüntetés, valamint közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.