Telekocsival hozatott drogot az országba három díler

Vágólapra másolva!
Kábítószer-kereskedelem miatt hallgattak ki férfiakat, mert a gyanú szerint Hollandiából rendeltek drogot, amit telekocsival hozattak Magyarországra. 
Vágólapra másolva!

Július 10-én a Nemzeti Nyomozó Iroda Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya és a miskolci VI. Bűnüldözési Osztály

közös akciót hajtott végre Budapesten, melynek során elfogták a 29 éves U. Patrikot, aki egy telekocsi-szolgáltatásal Hollandiából csempészett drogot Magyarországra.

Egy budapesti benzinkúton fogták el. U. Patrik épp át akart szállni a társaihoz, a 42 éves, budapesti O. Lajoshoz és a 28 éves V. Norbert Balázshoz, hogy a csomagjába rejtett drogot továbbvigyék.

Az U. Patriknál lévő bőröndben megtaláltak a csempészett 1138 gramm zöld, növényi, kábítószergyanús anyagot, emellett 2027 gramm citromsárga, 5000 db ecstasy tablettára is rábukkantak.

Forrás: Police.hu

Az akció során O. Lajos és V. Norbert Balázs házát is átkutatták, ahonnan még több drogot és pénzt pénzt foglaltak le.

Körülbelül 6000 ezer adag kábítószert találtak, melynek összértéke közel 8 millió forint.

A rendőrök mindhárom férfit kábítószer-kereskedelem miatt hallgatták ki, és javasolták a letartóztatását. Az ügyben az NNI Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának munkatársai nyomoznak.