Öngyújtóval égették meg egy kisfiú karját Bólyban a szülei szerint - videó

ezzel az öngyújtóval égették meg egy kisfiú karját Bólyban elrettentési célból a szülei szerint
ezzel az öngyújtóval égették meg egy kisfiú karját Bólyban elrettentési célból a szülei szerint
Vágólapra másolva!
Bántottak és megaláztak egy 12 éves kisfiút a Baranya vármegyei Bólyban a gyerek szülei szerint. Az általános iskolás egy elektromos öngyújtót vitt magával az osztálykirándulásra, amit elő is vett. Az iskola igazgatója először csak szóban kérdezte meg tőle, miért tett ilyet, aztán odaadta azt a helyi polgárőrség vezetőjének, aki kétszer megégette vele a gyerek karját. Ezt állítják a szülők, akik feljelentésre készülnek. Az igazgatónő viszont ragaszkodik ahhoz, hogy egészen más történt - tudta meg a TV2 Tények.
Vágólapra másolva!

A gyerek osztályfőnöket vette észre az öngyújtót a kisfiúnál a kiránduláson. Azonnal elvette és átadta az iskola vezetőjének, amikor visszatértek az épületbe. A gyerek szerint az igazgatónő megkérdezte, hogy miért van nála öngyújtó, aztán a helyi polgárőrség vezetőjéhez fordult,

akitől azt kérte, mutassa meg a gyereknek, hogy ez fájdalmat tud okozni. A férfi emiatt égette meg kétszer is a gyerek karját a szülei szerint.

A fiú édesapja azt mondta, hogy az igazgatónő megtehette volna, mégsem állította le a polgárőrt.

"Óriásit csalódtam az intézmény vezetőjében, aki karnyújtásnyira állt a történtektől és nem állította meg, holott a gyermekem

- mondta az édesapa.

A kisfiú édesanyja is megszólalt a Tényekben. Azt mondta, nem helyes, hogy a gyereke elvitte az öngyújtót a kirándulásra, de akkor sem ért egyet ezzel a fegyelmezéssel. Főleg úgy, hogy a fia senkinek sem okozott kárt az eszközzel.

"Mindenképpen érdekes körülmény, hogy az öngyújtót már reggel elvették tőle és ez ez egész incidens csak a nap végén történt" - tette hozzá.

A kegyetlen fegyelmezést az iskola dolgozóin kívül több szűlő is látta.

A fiú egyik diáktársának édesapját is megdöbbentette, hogy égetéssel akarták megmutatni a gyereknek, milyen veszélyes az elektromos öngyújtó.

- mondta.

A kisfiú égési sérüléseit a Pécsi Gyermekgyógyászati Klinikán ellátták. A szülők azt mondják, a gyerek már azt is sajnálja, hogy egyáltalán elővette az öngyújtót, ami egyébként véletlenül maradt nála. A megalázó rendreutasítás alatt viszont zokogva kért bocsánatot az igazgatónőtől

+Én nem tudom mi volt az a gyerek kezén, ami látható volt, mert

A gyermek nem sírt, a gyermek nem zokogott" - magyarázta azt iskola igazgatója.

A gyerek édesapja arra készül, hogy feljelentést tesz a bántalmazó fegyelmezés miatt.