Nem kell börtönbe vonulnia a szomszédját halálra gázoló gyöngyössolymosi nőnek - videó

Elítélték, de nem kell börtönbe mennie annak a nőnek, aki tolatás közben halálra gázolta a 65 éves szomszédasszonyát Gyöngyössolymoson. Kölcsönautóval hajtott ki az útra, valószínűleg szokatlan volt neki az automata váltó.
mentőhelikopterrel vitték kórházba a sofőr szomszédját, belehalt a sérüléseibe
Vágólapra másolva!
A jogerős ítélet szerint nem kerül börtönbe az a nő, aki tolatás közben halálra gázolta 65 éves szomszédasszonyát Gyöngyössolymoson. Csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott, de azért két évig nem vezethet - adta hírül a TV2 Tények. 
Vágólapra másolva!

Egy idős asszony olyan súlyosan megsérült, hogy mentőhelikopterrel még kórházba vitték, de ott már nem tudták megmenteni az életét. Férje szerint a fék helyett a gázra léphetett, feltehetően

így gázolta halálra nagy sebeséggel mögötte sétáló szomszédját a nő.

Azt is elárulta, hogy egy kölcsönautóról van szó, mivel a sajátjukat szervízben javítják és ez ez egy automataváltós autó, amihez a felesége nem volt hozzászokva.

A gázolás után a tolató sofőr egy bokrot is letarolt, végül a szembelévő szomszédja kerítéséhez csapódott.

A sofőrt sokkolta, hogy az ő hibájából halt meg a szomszédja. Feltehetően ezt is figyelembe vették a Gyöngyösi Járásbíróságon, amelyen közúti baleset okozása miatt a nőt 1 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélték 2 év próbaidőre felfüggesztve azzal együtt, hogy két évig autót sem vezethet. A döntés jogerős.