Fasiszta hópihéknek nevezte a Fradi szurkolóit a Momentum képviselője - videó

28. Budapest Pride Felvonulás, Budapest Pride 2023, felvonulás, menet, LMBTQ, LMBTQI+, leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer, interszexuális, aktivista, Budapest, 2023.07.15.
Bedő Dávid, a Momentum országgyűlési képviselője
Vágólapra másolva!
Szóval nem teljesen értem, hogy miért vannak megsértődve ezek a hópihék hogy le lettek fasisztázva, hiszen azok - többek között így beszélt Bedő Dávid momentumos képviselő azokról, akiknek nem tetszett a szivárványos pad Ferencvárosban, és azt átfestették. 
Vágólapra másolva!

TikTok csatornáján jelentkezett Bedő Dávid Momentumos képviselő, aki a Pride-felvonulás és a ferencvárosi LMBTQ-pad körül kialakult mizéria kapcsán osztotta meg gondolatait követőivel.

- írja videójához, amelyben többek között a következő mondatok hangzanak el: „Na most első alkalommal a Fradinak a fociultrái festették át a padot. Azt gondolom őket lefasisztázni talán nem nagy túlzás. Aztám második alkalommal pedig a Mi Hazánkosok festették át. Megint csak azt tudom mondani, hogy a Mi Hazánk akár bátran is vállalhatná, hogy fasiszták - idézett a videóból a Mandiner.

- hangsúlyozta Bedő, aki azonban a videója végén mindenkit megnyugtatott, amikor úgy fogalmazott: „Nem arról van szó, hogy aki heteró lenne, az fasiszta lenne. Szó nincs róla! Itt csak arról van szó, hogy kik festették át a padot, és nézzünk szembe a realitásokkal, ezek valóban fasiszták voltak!

https://www.tiktok.com/@bedo.david/video/7256875032675093787?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7241846033918477851