Tapétavágóval akarta megölni volt férjét és annak barátnőjét egy féltékeny győri nő

rendőrszalag, rendőrség
Vágólapra másolva!
Egy győri nő nem tudta feldolgozni, hogy volt férjét nem kapja vissza, úgyhogy elment hozzá egy tapétavágóval, és rátámadt. A nála lévő barátnőjét is megvágta, meg akarta őket ölni. A Győri Törvényszéken már ítélet született az ügyben, ennek megváltoztatását indítványozták most a Győri Fellebbviteli Főügyészségen dolgozó ügyészek.
Vágólapra másolva!

Egy győri pár házasságát 10 éve felbontotta a bíróság, ennek ellenére 2021 elejéig továbbra is egy fedél alatt laktak, aztán a férfi elköltözött és lett egy barátnője. Volt felesége nem tudta elfogadni, hogy a férfi nem megy vissza hozzá,

ezért úgy döntött, megöli őket.

Forrás: Origo

2022. január 5-én este megjelent a pár helyi, hétvégi házánál.

Egy tapétavágó késsel megvágta volt férje arcát, nyakát és a barátnője nyakát, lábát és kezeit is többször.

A vérző férfinek sikerült a kést elvennie volt feleségétől, a barátnőjének pedig sikerült elmenekülnie. Az asszony megnyugodott, a férfi pedig értesítette a mentőket.

A barátnőt másnap reggel sokkos állapotban találták meg a rendőrök.

A férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. A barátnő ugyan könnyebb sérülésekkel megúszta a támadást, de akár meg is halhatott volna a nyomozók szernt,

mert barátja volt felesége egyértelműen meg akarta ölni mindkettejüket.

A Győri Törvényszék a késelő nőt több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt 7 év fegyházbüntetésre és 7 év közügyektől eltiltásra ítélte azzal együtt, hogy a törvény értelmében, feltételes szabadságra nem bocsátható. Az ítélet ellen az ügyész súlyosítás, míg a nő enyhítés érdekében fellebbezett. Az ügyben másodfokon a Győri Ítélőtábla fog dönteni.