Megszólaltak a láncfűrészes támadás áldozatai - videó

Gyanúsítottként hallgatták ki azt a 25 éves, helyi férfit a pápai nyomozók, aki a gyanú szerint láncfűrésszel akart rendezni egy vitát.
Megszólaltak a 25 éves láncfűrészes támadó áldozatai
Vágólapra másolva!
Most meghaltok! Ezt üvöltötte az az őrjöngő férfi, aki egy láncfűrésszel vágta szét korábbi alkalmazottja kapuját Mihályházán. Aztán a géppel megindult a házban lakók felé, akik a hátsó kertbe menekültek. A támadó egy ásót és egy autóemelőt is rájuk dobott. A megdöbbentő támadásról, amelyről az Origo is írt, személyesen beszéltek az áldozatok a TV2 Tényeknek. A vita amiatt robbant ki, mert az alkalmazott szerint a főnöke nem akarta kifizetni a teljes munkabérét, ezért egyik nap már nem ment be dolgozni.
Vágólapra másolva!

Egy Pápa melletti kistelepülésen, Mihályházán élő nő július 3-án délután azzal hívta fel a rendőröket, hogy élettársa főnöke megjelent a házuknál

és egy működő láncfűrésszel megfenyegette a párját és őt is.

A rendőrök megállapították, hogy a 25 éves férfi autóval érkezett a párhoz, hogy megbeszélje velük a köztük kialakult konfliktust. Valóban volt nála egy láncfűrész, amelyet beindított és fenyegetően a pár tagjai felé tartott, majd többször belevágott a pár házának kapujába.

- idézte fel a nő, és arról is beszélt, hogy párja egy nap nem ment be dolgozni, miután a munkaadója nem akarta kifizetni a neki járó teljes munkabért. Ezen vesztek össze. A nő megírta párja főnökének, hogy kiposztolja ezt, és mindenkinek elmondja, milyen ember. Ezután ment el hozzájuk a dühös férfi, de nem egyedül. Öten ültek abban a kocsiban, amiből kiugrott.

Az őrjöngő támadó azt üvöltötte, hogy menjenek ki hozzá, és meg fognak halni.

Ekkor adta a kezébe egy másik férfi a láncfűrészt a kocsi csomagtartójából.

A férfi ugyan bejutott az udvarra, de nem tudta megtámadni a párt, mert nem érte el őket. Végül kifutott az utcára, és közben feldöntötte a nő ház előtt parkoló motorját, ami megsérült. Még aznap este elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt.