Donald Trump kedvenc könyve már Magyarországon is kapható

Miért is szavazzunk a libernyákokra?

Fotó: Alapjogokért Központ
Miért is szavazzunk a libernyákokra? Fotó: Alapjogokért Központ
Vágólapra másolva!
Megjelent az Alapjogokért Központ legújabb kiadványa, melyet Michael Knowles, híres amerikai kommentátor, elsőszámú bestseller író adott ki. Donald Trump, amerikai elnök így üdvözölte a „Miért is szavazzunk a libernyákokra?" című szerzeményt: "Kiváló könyv, merő élvezet az olvasása."
Vágólapra másolva!

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a könyv kapcsán kijelentette:

Az Alapjogokért Központ közleménye a kötet kapcsán kiemeli:

A "független-objektív sajtó" fortyog, hisz ez az alkotás is bemutatja a számukra rút valóságot: 245 üres oldal támasztja alá azt, hogy miért is szavazzunk a libernyákokra.

Arra is felhívják a figyelmet, hogy Magyarország meghatározó alakjai is nyilatkoztak a könyvről. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a kötet kapcsán úgy fogalmazott:

Bayer Zsolt újságíró szerint, "Michael Knowles kikezdhetetlen érvrendszerrel mutatja be, miért jó és szükséges a libernyákokra szavazni. Akik ezek után sem érti, szavazzon nyugodtan jobbra..."

Fotó: Alapjogokért Központ Forrás: Origo

A könyvet az MCC Feszt pénteki napján mutatják be 12 órától a Katona Színpadon az író társaságában, ahol kiderül, mitől aratott ekkora sikert ez a mű. A szerzővel Koskovics Zoltán, geopolitikai elemző beszélget. Dedikálásra az Alapjogokért Központ sátránál lesz lehetőség szintén pénteken 16.20-tól.