Megmutatta a sebeit a borsodnádasdi támadó egyik áldozata - videó

beismerte, hogy megkéselte fivéreit a borsodnádasdi férfi 2021 őszén
beismerte, hogy megkéselte fivéreit a borsodnádasdi férfi 2021 őszén
Vágólapra másolva!
Bűnösnek vallotta magát az a férfi, aki megkéselte egy keresztelő után a testvéreit Borsodnádasdon. Hiába bánta meg, amit tett, nem hoztak ítéletet, azt mondják ugyanis, hogy szakértőket kell meghallgatni az ügyben. A késelő testvére nem érti, mi történt, hiszen minden előzmény nélkül kerültek elő a kések és a férfi szinte azonnal szúrt. A késelőről egyébként korábban megállapították, hogy gyengeelméjű, ezt akarják most kivizsgálni a TV2 Tények információi szerint.
Vágólapra másolva!

Kéz és lábbilincsben állt a bíró előtt az a férfi, aki saját testvéreit szúrkálta meg Borsodnádasdon egy családi keresztelő után 2021 szeptemberében. Az egyiket a nyakán vágta meg először. Az áldozat ma már jól van, annyira, hogy a hatalmas hegeit is meg tudta mutatni a kamerának. Azt mondja, máig nem tudja, mi történhetett a testvérével.

- magyarázta a tévéseknek.

Amikor bátyja közbelépett, őt is megsebesítette, hason szúrta a támadó. Olyan mélyen döfte bele a kést, hogy a pengéje is eltört, ennek ellenére a férfi magánál volt végig. Aztán újból a másik férfire támadt rá a 10 centi pengehosszúságú késsel a testvér. Az áldozata ettől már elájult és életveszélyes állapotba került. Hason szúrt fivére húza ki az eszméletlen áldozatot a házból, aztán átment a szomszédba, hogy segítséget kérjen. A tárgyalóteremben a késelő beismerő vallomást tett.

- idézték a bíróságon egy szakértő vélememényét, akit személyesen is meg fognak hallgatni, hogy megállapíthassák, büntethető-e a támadó, aki nem mondott le a tárgyalás jogáról. A 32 éves férfinek életveszélyt okozó testi sértés miatt kell felelnie.