Angyalföldi gyilkosság: újabb döbbenetes részletek derültek ki a gyilkosról

T. Róbert, Türk Róber
Vágólapra másolva!
Ahogy az Origo is beszámolt róla, letartóztatta a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint a múlt héten megölte a barátnőjét Angyalföldön. A férfi sem tiltakozott, fellebbezett a döntés ellen, elfogadta azt. A gyanú szerint féltékenységből ölte meg a fiatal lányt. A férfi ügyvédje most újabb részleteket árult el T. Róbertről.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, T. Róbert brutálisan megverte, aztán egy késsel halálra szurkálta a XIII. kerületi lakásukban. Amikor végzett a fiatal lánnyal, kisétált az utcára, és látta, hogy az esik az eső, visszament a lány lakásába, és egy esernyővel távozott.

Öt napig bujkált, mielőtt elfogták a rendőrök. Állítólag ezalatt öngyilkos akart lenni, de ehhez túl gyáva volt.

A férfi pénteken a bírósági tárgyaláson jelent meg, amely két órán át tartott, ahol beismerte tettét, pontosan elmondta, hogy hogyan ölte meg a nőt.

T. Róbert és áldozata Forrás: Instagram/T. Róbert

A férfi ügyvédje, Somos Zoltán arról is beszélt, hogy

T. Róbert mindig is szerette körbe zárni barátnőit, minél több időt eltölteni kettesben.

Az ügyvéd azt is mondta, hogy a férfinek nem volt munkája, nem volt pénze, ismerőseitől kért kölcsön, és jelentős hiteltartozása is van.

Az ügyvéd arról is beszélt, hogy a pár beszélt a szakításról, így nem zárható ki az sem, hogy egy előre megfontolt, vagy aljas indokból elkövetett cselekményről van szó.

Ez akár életfogytiglani börtönbüntetést is eredményezhet.

A Blikknek nyilatkozó ügyvéd arról is beszélt, hogy a nincs arra utaló jel, hogy a gyilkos kóros elmeállapotban szenvedne. Erre utal, hogy teljesen világosan válaszolt a kérdésekre.