Megrázó részletek: megszólalt a lemészárolt nő apja, a kislány nagyapja

Albertirsa, 2023. július 1. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak egy albertirsai háznál 2023. július 1-jén. Egy férfi azzal hívta fel a 112-es segélyhívót, hogy megölte a családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A rendőrök az albertirsai címen egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak. A 35 éves férfit kórházba vitték, őt jelenleg rendőrök őrzik. MTI/Lakatos Péter
Vágólapra másolva!
Egy 35 éves egykori katona maga hívta a rendőrséget, miután brutális módon végzett egy nővel és annak másfél éves kislányával Albertirsán. A Bors számos részletet derített ki.
Vágólapra másolva!

Szörnyű családi tragédia történt Albertirsán július 1-én, ahol egy 35 éves volt katona férfi végzett egy nővel és egy kislánnyal.

A rendőrség közleménye így szólt: a 112 segélyhívóra 2023. július 1-jén kora délután érkezett bejelentés.

A férfi közölte:

megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínre riasztott egységek egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést, a történtek vizsgálatát.

A kórházba vitt, 35 éves férfit jelenleg rendőrök őrzik.

A Bors információi szerint a férfi szélsőséges brutalitással végzett a családjával, az anyukát, Andreát egy vascsővel verte agyon, majd a másfél éves kisgyermeket megfojtotta.

A férfi ellen távoltartási végzés volt érvényben, amit a megölt nő húga is megerősített a lapnak.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak egy albertirsai háznál 2023. július 1-jén. Egy férfi azzal hívta fel a 112-es segélyhívót, hogy megölte a családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. Forrás: MTI/Lakatos Péter

Emellett azt is kiderítette a Bors, hogy még egy közös, 10 éves gyermeke is van Andreának és gyilkosának, akit szintén az anyuka nevelt, de a mészárlás napján nem tartózkodott a házban.

– tudta meg a Bors egy szomszédtól, Andreától, aki azt is elárulta, hogy a megölt nő sosem említette neki, hogy a volt párja agresszív lenne, vagy bármi más kirívó problémájuk lenne egymással.

A szomszéd mondandóját megerősíti a gyászoló apa és nagyapa, akit a helyszínen a rendőröknek kellett lefogniuk, miután be akart hatolni a házba, hogy megnézze mi lett a lányával és a kis unokájával.

– üvöltötte a szörnyű tragédiát átélő idős férfi, akit végül a másik lánya, a megölt Andrea húga tudott lecsillapítani:

– mondta a nővérét elveszítő asszony.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!