A kés pengéje megnyitotta a hasüregét és átszúrta a máját a váci férfinak

2022. március 12-én este egy 52 éves férfi hasba szúrta 32 éves ismerősét a váci házában
2022. március 12-én este egy 52 éves férfi hasba szúrta 32 éves ismerősét a váci házában
Vágólapra másolva!
A gyanú szerint az egyik ismerősét szúrta hasba az a váci férfi, aki ellen a napokban javasoltak vádemelést a Pest vármegyei nyomozók. Elfogták és letartóztatták szúrkálót, aki nevetséges magyarázattal állt elő az őt kikérdező rendőröknek. 
Vágólapra másolva!

Egy váci házhoz riaszották a rendőröket és a mentőket 2022. március 12-én este, ahonnan egy 32 éves férfit vittek kórházba. Mint kiderült, az egyik ismerősével veszekedett a támadás előtt. Az áldozatot megműtötték, miközben a kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította,

hogy a kés pengéje megnyitotta a hasüregét és átszúrta a máját.

A sérüléseit életveszélyesnek minősítették.

2022. március 12-én este egy 52 éves férfi hasba szúrta 32 éves ismerősét a váci házában Forrás: Police.hu

A nyomozók a házban és az annak környezetében tartózkodókat is kikérdezték. Az 52 éves P. Zsoltot a helyszínről vitték el bilincsben. Kihallgatásán a gyanúsítás ellen panasszal élt. Tett ugyan vallomást, de a szúrkálást tagadta.

Azt mondta, az ismerőse bekopogott a bejárati ajtaján, és egyszerűen összeesett.

az ajtónál nem jutott tovább az a fiatal férfi, akit idősebb ismerőse hasba szúrt Vácott Forrás: Police.hu

Az igazságügyi elmeorvos-szakértő azt is megállapította, hogy a gyanúsított nem szenved olyan betegségben, amely büntethetőségét befolyásolná. A férfi részeg volt a támadás idején, de ez a beszámítási képességét nem érintette, nem kóros az elmeállapota. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az azóta is letartóztatás alatt álló P. Zsolttal szemben életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, amit most zártak le. Az iratokat vádemelési javaslattal adták át az ügyészeknek.