Egy veszprémi férfi megkéselte az unokaöccsét és a szomszédját

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A 60 éves férfi dühös lett a szomszédjára, ezért rátámadt egy késsel. Az unokaöccse próbálta védeni a szomszédot, a férfi ekkor késelte meg őt életveszélyesen.
Vágólapra másolva!

A férfi és az unokaöccse között feszült volt a viszony egy polgárjogi vita miatt, ennek ellenére az unokaöcs rendszeresen megcsinálta a közös tulajdonú házuknál a kerti munkákat.

Tavaly szeptemberben átment, hogy lenyírja a füvet a férfinál, munka közben pedig a kertszomszéddal beszélgetett. Miután végzett, bement a férfihoz és próbálta meggyőzni, hogy fizesse a rezsit. Közben az apja kereste telefonon, de nem érte el, ezért a szomszédot hívta fel. A szomszéd a telefonhívás után átment a férfihoz és ott mondta az unokaöcsnek, hogy keresi az apja, majd

a férfi felé fordult és számon kérte az egy héttel korábbi sérelmét.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi emiatt dühös lett és elküldte onnan a szomszédot, majd megpróbálta kilökni az ajtón, a szomszéd azonban ellökte magától.

Emiatt a férfi még idegesebb lett, elővett a nadrágjából egy kést és kétszer mellkason szúrta a szomszédot. Ekkor az unkaöcs próbált közbelépni, de a férfi őt is megsebesítette.

Még akkor is megvágta a hátán, amikor már menekült. Végül mindkét megsebesített férfi ki tudott menekülni az utcára, ahonnan kihívták a mentőket.

A szomszédnak 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek, az unokaöcs életveszélyesen sérült meg.

Az ügyészség több ember ellen elkövetett emberölési kísérlet miatt emelt vádat a férfit ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre – írja közleményében a Veszprém Vármegyei Főügyészség.