Sorosék NGO-i EU-s pénzből is a gyermekvédelmi törvény ellen hangolnak

gender homosexuality, transz, drag queen, dragqueen, gender, lmbtq
Drag queens Scalene Onixxx (L) and Athena Kills are greeted by sisters Cambria (C) and Waverly (2ndR) beside their mother Melissa following a session of Drag Queen Story Hour at Cellar Door Books in Riverside, California, on June 22, 2019. - Athena and Scalene, their long blonde hair flowing down to their sequined leotards and rainbow dresses, are reading to around 15 children at a bookstore in Riverside. The scene would be unremarkable -- except that they are both drag queens. The reading workshop is part of "Drag Queen Story Hour," an initiative launched in 2015 by a handful of libraries and schools across the United States. (Photo by Frederic J. BROWN / AFP)
Vágólapra másolva!
A Tűzfalcsoport legújabb tényfeltáró írásában felgöngyölíti a hazai Soros-szervezetek működését. Mivel a gyermekvédelmi törvény miatt nem oktathatnak az iskolába genderelméletet, ezért a tanárokat célozták meg a milliárdos tőkespekuláns szervezetei. Ezáltal akarják befolyásolni a gyermekek szexuális nevelését. Ebből is jól látható az a tény, hogy lépten-nyomon a gyermekvédelmi törvény ellen hangolnak.
Vágólapra másolva!

A gyermekvédelmi törvény ellen hangol az Amnesty International

Idén nyáron lesz két éve, hogy a magyar Országgyűlésben megszavazták a gyermekvédelmi törvényt, amelyet aztán 2022. április 3-án népszavazás is megerősített. Addig soha egyetlen kérdésben sem szavaztak ennyien egy irányban referendumon, de még pártot sem támogatott annyi választópolgár, mint a gyermekvédelem kérdését.

Nyugaton és főleg az Egyesült Államokban úgynevezett drag queenek tartanak "szexuális felvilágosítást" a gyerekeknek az iskolákban és az óvodákban Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Megállapítható volt a számokból, hogy pártokon átívelő egyetértés van a magyarok között abban, hogy bár 18 éves kora felett mindenki úgy és azzal él, akivel és ahogyan csak szeretne, a szülő joga eldönteni, hogy gyermekét milyen módon szeretné nevelni. El kell kerülni azt, hogy az Egyesült Államokhoz hasonlóan itt is már óvodás kortól a szexualitásról, szexuális orientációkról és a nemi identitásról beszéljenek a gyermekeknek a nevelési- és oktatási intézményekben - írja a Tűzfalcsoport.

Noha a népszavazás eredménye egyértelművé tette, hogy széles egyetértés van abban, hogy a gyermekeket békén kell hagyni, a Soros György által finanszírozott szervezetek nem így látják.

A gyermekvédelmi törvény elfogadása és a népszavazás teljesen kiütötték náluk a biztosítékot, és elhatározták – sőt, nyíltan hangoztatták is –, hogy ők márpedig nem nyugodnak bele ebbe a helyzetbe, és alternatív lehetőségeket fognak keresni arra, miképpen vezessék be a gyermekeket a szexualitás világába.

A legújabb fejezete ennek a küzdelemnek az Amnesty International által tanároknak és iskolában dolgozó szakembereknek meghirdetett képzés:

Forrás: Tűzfalcsoport

A felhívás így szól:

„Befogadó Terek elnevezésű oktatási projektünk egyik kiemelt célja, hogy minél több olyan iskola legyen Magyarországon,

Forrás: Tűzfalcsoport

A befogadó iskolai terek létrejöttének egyik kulcsszereplői az iskolában dolgozó tanárok, szakemberek. Az ő számukra állítottuk össze 16 órás ingyenes továbbképzésünket, melynek elvégzése után a résztvevők többek között:

  • eligazodnak az LMBTQI fogalmak között, valamint ismerik a homofób és transzfób törvény negatív társadalmi hatásait;
  • ahol relevánsnak érzik, be tudnak építeni szexuális és nemi kisebbségeket érintő tartalmat az óráikba;
  • a saját iskolai környezetükre szabva alkalmazni tudnak olyan módszereket, amelyek segítik a bullying megelőzését és kezelését;
  • saját intézményükre szabott tervet hoznak létre annak érdekében, hogy az minél befogadóbbá váljon.
Forrás: Tűzfalcsoport

A 16 órás képzés az alábbi módon épül fel:

  • jelenléti képzés Budapesten, június 24-én, szombaton, 10:00-18:00 között (8 óra)
  • önálló tanulás, illetve egyéni vagy csoportfeladat és online konzultáció (összesen 5 óra)
  • online záró alkalom, július 1-én, szombaton, 16:00-19:00 között

A képzést az Amnesty International Magyarország, valamint a Labrisz Leszbikus Egyesület szakemberei és trénerei tartják. A képzésen való részvétel ingyenes, azonban feltétele az aktív részvétel minden órán, az egyéni vagy csoportfeladatok elvégzése és a záróalkalmon való bemutatása. A képzés végén tanúsítványt adunk arról, hogy a 16 órás képzést elvégezték."

Forrás: Tűzfalcsoport

A Befogadó terek kétéves oktatási projekt 2022. májusában indult , és az Európai Bizottság „Polgárok, egyenlőség, jogok és értékek" (CERV) elnevezésű programja keretében finanszírozzák.

A Bizottság 177.202,59 euróval, vagyis 65 millió 254 ezer 853 forintnak megfelelő összeggel támogatja a programot, amelyből az Amnesty International Magyarországra 78.614 euró, azaz 28 millió 949 ezer 605 forint támogatás jut.

Ugyanis a projektet nem egyedül ők viszik, hanem több másik szervezettel közösen csinálják, akiket szintén a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül Soros támogat: a Háttér Társasággal, a Labrisz Leszbikus Egyesülettel és a Szivárvány Misszió Alapítvánnyal együttműködve akarnak tréninget tartani az iskolai dolgozóknak. Idén a június 24-én esedékes budapesti képzési alkalmon kívül tartottak már oktatást Győrben és Kecskeméten is.

A szexuális és nemi kisebbségek elleni diszkrimináció tilalma az Alaptörvényben is és a hazai jogszabályokban is szerepel. Felnőtt korában mindenki azt csinál, amit akar. De jó lenne, ha felfognák végre az álcivil aktivisták is, hogy a gyerekeket hagyják békén. Fogadják el, hogy a szülők joga úgy nevelni a gyermeket, ahogyan ők szeretnék. Érthető persze, hogy ha már ezek a szervezetek nem mehetnek be az iskolába, a tanárokon keresztül szeretnének mégis a gyermekekhez közel jutni, éppen ezért fontos felhívni a figyelmet ezekre a jelenségekre a szülők figyelmét.

Miközben a Magyarországnak járó uniós forrásokat – amelyek segítségével a pedagógusok béremelését is végre lehetne hajtani – visszatartja az Európai Bizottság ideológiai okokból, aközben gond nélkül ontja a pénzt az olyan szervezetekbe, amelyek a nyílt társadalom hálózatának tagjaiként egyébként sem szűkölködnek. Tiszta szégyen, hogy oda folyik az európai adófizetők pénze.

Egy közvetetten választott testület által felügyelt bürokrácia dönt az emberek akaratával szemben.

A védhetetlent védi a TASZ

Forrás: Tűzfalcsoport

2023 elején a magyar társadalmat több egymást követő pedofil-botrány rázta meg. Először a Bite-ügy, melyben a homoszexuális pedagógiai asszisztens azzal kérkedett a közösségi médiában, hogy 15 éves szeretője van. Ezután jött a hír, hogy egy 13 éves kislányt a saját nevelőapja „adott oda" pénzért egy történelemtanárnak. Pár hete letartóztatták az LMP egykori képviselőjelöltjét, Kovács Gábort, akit szexuális visszaéléssel gyanúsítanak: a gyanú szerint a baloldali politikus orális szexre kényszerített egy 13 éves kisfiút a Barcs környéki erdős területen, miután elcsalta otthonról. Legutóbb pedig szülői bejelentés alapján derült ki, hogy egy hajdúsági általános iskola pedagógusa a diákjával létesített pedofil testi kapcsolatot. Az illetékes berettyóújfalui tankerület beszámolója szerint a jelzést követően rendőrségi feljelentést tettek, a pedofil ügy büntetőeljárás iratai pedig már az ügyészségnél vannak.

Minden normális embernek felfordul a gyomra az ilyen ügyek hallatán. A Mandiner által közzétett videóban egy riporter kérdezte meg az embereket, hogy mit gondolnak a közelmúltban kirobbant pedofil-botrányokról. Olyan válaszokat kaptak, mint hogy „pokolra velük", hogy a pedofília egy megítélés alá kellene essen a gyilkossággal, valamint, hogy

A TASZ honlapján még 2023. március 3-án jelent meg egy bejegyzés „A gyerekeknek valódi segítségre, nem hazug kampányokra van szükségük" címmel. Ebből az válik világossá, hogy a sorosista NGO egy teljesen másik univerzumban él. Az elmúlt hetek felháborodását mind kormányzati, mind civil szempontból egy, a pedagógusok elleni támadásnak látják, mert hogy szerintük a tanárok tiltakozása kellemetlen lett a kormány számára. Véleményünk szerint nehéz azért belelátni egy ilyen összeesküvéselméletet abba, hogy sorra látnak napvilágot – egyébként részben pedagógusokat is érintő –pedofil-botrányok. „Végtelenül cinikusnak tartjuk, hogy a kormány és az általa támogatott média ezeknek a szervezeteknek a valós, gyermek- és jogvédelemben végzett munkájának az aláásására használja fel a botrányt, miközben épp a gyerekek védelmére hivatkozik. De nem vagyunk meglepve: nem ez az első eset, hogy a kormány hitelteleníti akarja a civileket. A kormány évek óta bevett módszere, hogy teljesen alaptalan, de sokakban riadalmat keltő hazugságokkal igyekszik besározni a kritikusait, és erre kevés alkalmasabb téma van, mint a gyerekek védelme, amelyet az egész társadalom szívén visel" – írják a bejegyzésben.

Forrás: Tűzfalcsoport

Így folytatja a TASZ: „Az is a hatalom célja, hogy még tovább bővítse a homofób és transzfób törvény megkülönböztető szabályait. Mindebből egyértelmű, hogy nem a gyerekeket, hanem a saját hatalmukat védik." Követeléseiket pontokba is szedték, melyek közül az egyik: „A kormány lépjen fel az iskolai bántalmazással és kiközösítéssel szemben ellen, és vonja vissza a homofób és transzfób propagandatörvényt, amely alapvető fontosságú információktól és támogatástól fosztja meg a fiatalokat."

A TASZ tehát a gyermekvédelmi törvényt, amely pártokon átívelő támogatottságot élvez a gyermekvédelmi népszavazás eredménye alapján (ez utóbbi ellen is ágáltak eleget a Soros-hálózat tagjai), következetesen „homofób és transzfób törvényként" emlegeti. Úgy látszik, hogy az ő valóságukat cseppet sem zavarja, hogy a szabályozás mindennemű szexualitás bemutatására kiterjed, hiszen a szülők joga eldönteni, hogy ezekről a dolgokról mikor és hogyan szeretnék gyermeküket felvilágosítani.

Így küzdött az elmúlt években a gyermekvédelem ellen a TASZ:

  • A gyermekvédelmi törvény elfogadása után nem sokkal, 2021 júliusában a honlapjukon közzétettek különböző útmutatókat a saját jogértelmezésük alapján. Ezek szóltak a szülőknek, a médiaszolgáltatóknak, a közoktatásról, a mindennapi életről és a közterületekről, valamint a polgári engedetlenségről.
  • Többször nyilatkoztak az ügyben, elítélve a parlament döntését. Asbóth Márton, a TASZ magánszféraprojektjének vezetője szerint a gyermekvédelmi törvény inkább politikai kiáltvány, mint jogszabály. Úgy véli: a cél a megfélemlítés, annak a gondolatnak az elültetése, hogy ez tilos, „ne szólj szám, nem fáj fejem, jobban járok, ha elkerülöm ezeket a kényes helyzeteket" – olvasható a klubradio.hu-n. Arról is beszélt, hogy amikor egy fiatal tele van kérdésekkel, próbálja megtalálni saját identitását, azon gondolkodik, hogy lehetséges, hogy ő is az LMBTQ-emberek közé tartozik, akkor nagyon fontos, hogy válaszokat kapjon a kérdéseire – ezek szerint ők úgy értelmezik, hogy ne a szüleitől.
  • A TASZ és hét másik Soros-szervezet beadványa miatt kaszálták el a gyermekvédelmi népszavazás ötödik kérdését, amely a kiskorú gyermekek számára is elérhető nemátalakító kezelésekről szólt volna.
  • Ezen kívül 2022 januárjában a TASZ két szülő és egy gyermek képviseletében azzal fordult az Alkotmánybírósághoz, hogy semmisítse meg a Kúriának a négy népszavazási kérdéssel kapcsolatos döntését, és ezzel állítsa meg az április 3-ára kitűzött gyermekvédelmi referendumot.