Pedofilbotrány Jámbor András mozgalmában: szélsőbaloldali ANTIFA volt az öngyilkos férfi

Margit híd pesti hídfő, tüntetés, 2022.07.25., Jámbor András
Jámbor András (Párbeszéd Magyarországért)
Vágólapra másolva!
A Jámbor András mozgalmához köthető öngyilkosságba menekülő pedofil férfi több szálon is egyértelműen kötődött a hírhedt, erőszakos akcióiról ismert szélsőbaloldali ANTIFA mozgalomhoz
Vágólapra másolva!

Amint az a közelmúltban kiderült, megdöbbentő körülmények között öngyilkos lett a Jámbor András-féle pedofilbotrány első számú gyanúsítottja. A férfi gyermekjátékokat égetett el, miután a rendőrség egy házkutatás során több ezer, két-három éves gyerekek sanyargatásáról szóló pedofil felvételt talált a számítógépén. Méghozzá abban a biatorbágyi lakásban, ahol évek óta együtt élt Jámbor András közvetlen munkatársával, a sokak által szélsőbaloldalinak tartott Szikra Mozgalomban. (Jámbor ma ennek a mozgalomnak a parlamenti képviselője.)

Egyre súlyosabb részletek derülnek ki a Jámbor Andráshoz köthető mozgalom pedofilbotrányáról Fotó: Koncz Márton - Origo

Az öngyilkosságba menekülő férfi több szálon is egyértelműen kötődött a hírhedt, erőszakos akcióiról ismert ANTIFA mozgalomhoz - írta a Metropol. Ez az a sokak szerint egyértelműen terrorszervezet, amelynek tagjai és szimpatizánsai néhány hónapja Budapesten találomra kiválasztott embereket bántalmaztak, vertek össze példátlan kegyetlenséggel.

Jámbor András munkatársának élettársa hosszabb időt töltött külföldön és dolgozott például abban az innsbrucki kávézóban, amit az osztrák belügyi szervek évek óta az osztrák-német ANTIFA aktivisták gyülekezőhelyekén tartanak számon.

Az Innsbruckban található Cafe LOTTA, ahol a pedofil felvételeket gyűjtő Egyed András dolgozott, egyfajta szellemi központja a szélsőbalosoknak. Jámbor András munkatársa a bejegyzések szerint gyakran megfordult a városszerte hírhedt kávézóban, sőt egy ideig dolgozott is a LOTTA Caféban, Innsbruckban a Haller Strasse 1. szám alatt, ami az erőszakos baloldali szélsőségesek kedvenc gyülekezőhelye.

Jámbor és közvetlen munkatársa, akinek lakásán a több ezer pedofil felvételt megtalálták, minden erejükkel azt igyekeznek bebizonyítani, hogy mindehhez semmi közük nincs. A történtekért kizárólag az öngyilkosságba menekült élettárs a felelős. Különösen beszédes, hogy miután gyanúba került az erőszakos akciók kapcsán, élettársának ez a férfi igazolt alibit a magyar rendőrség előtt.
Természetesen Jámbor Andrásék mélyen hallgatnak a férfi bizonyítható ANTIFA-kapcsolatairól és az innsbrucki gyülekezőhelyen lezajlott készülődésről is.