Nike: a cipődivat megújítása

Vágólapra másolva!
A nagy múltra visszatekintő Nike brandet valószínűleg senkinek nem kell komolyabban bemutatnunk, hiszen a márka különleges lábbelijei világszerte hatalmas népszerűségnek örvendenek. Az eredetileg sportspecifikus cipők azonban praktikusságuk és stílusos dizájnjuk révén hamar bekerültek az utca emberének ruhatárába is. Joggal merül fel a kérdés azonban, hogy mi áll a Nike cipők sikere mögött, amely révén hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek? Az alábbi cikkből kiderül!
Vágólapra másolva!
Forrás: ecipo.hu

Egyedi, letisztult formavilág

Bár a Nike cipők formatervezésüket illetően kétségkívül egyedinek számítanak a divat világában, azonban mindezt a sajátosságot olyan letisztult köntösbe csomagolva tálalják, amely révén rendkívül univerzális viseletet jelentenek. Mindez annyit tesz, hogy ezek a lábbelik nem csupán a kifejezetten sportos outfitek részeként állják meg a helyüket. A kifinomult dizájn ugyanis tökéletesen passzol akár félelegáns ruházatok mellé is, amely különösképpen igaz a brand által kínált homogén árnyalattal ékeskedő modellekre. Így, bár egy sportspecifikus lábbeliket gyártó márkáról beszélünk, elegáns sneakereit a világon rengetegen hordják a smart casual stílus jegyében összeállított szettekben is. Egy pár elegáns, fehér Nike cipő tehát például a regular farmerrel és hasonló fazonú, kifinomult dizájnt megjelenítő inggel együtt is remek párosítást alkot. Elég csak megtekintenünk az alábbi linken felsorakoztatott különféle modelleket, és azonnal látni fogjuk, hogy ezek nem csupán megszokott melegítőkkel mutatnak remekül: https://www.ecipo.hu/nike.html. Az egészben az a legjobb, hogy a ma még elegánsabb szettben viselt lábbelinket holnap egyszerűen beilleszthetjük egy lezserebb outfitbe. Ha például kedveljük az utcai divatot, a már említett fehér sneakerek nagyon jól mutatnak a baseball sapkák széles választékában fellelhető, egyszínű fullcapekkel, valamint a farmer rövidnadrággal és sportpólóval párosítva.

Forrás: ecipo.hu

Rendkívüli kényelem és strapabíróság

Az olyan minőségi sportcipők, mint például az ismert Nike Air Max modellek, nem csak futópályán hasznosak. Ezek ugyanis különleges sűrített levegős technológiával készült talpszerkezetük lévén hihetetlenül kényelmesek. Mindez pedig a városi séták során is rendkívül üdítő élményt jelent majd számunkra. Az pedig külön érték, hogy mivel a brand lábbelijei elsősorban professzionális atléták számára készülnek, így méltán számíthatunk ezek kapcsán a rendkívüli strapabíróságra is. Magas minőségű alapanyagaiknak és speciális gyártástechnológiájuknak köszönhetően tehát a Nike cipők igencsak hosszú élettartammal rendelkeznek. Ezek a lábbelik tehát hosszú évekig újszerűek maradhatnak, ha megfelelően ápoljuk őket. Így a sokak által magasabbnak titulált árkategória hosszú távon sokszorosan kifizetődik, tekintve, hogy több évre kapunk olyan univerzális cipőket, amelyek a mindennapok során és az edzések alatt is jól szolgálnak majd bennünket. Nem csodálkozhatunk tehát azon, hogy a Nike valóban világszinten átformálta a sneaker és sportcipő trendeket, hiszen az általa kínált cipők egyszerre divatosak, kényelmesek és strapabíróak is.