Csak a vérre és a jajgatásra emlékszik a győri késelő - videó

Vágólapra másolva!
Egy győri kocsmában hatalmas vita alakult ki két férfi között a legjobb rétes elkészítési módja miatt. Az egyik férfi annyira ideges lett, hogy hazament egy késért és leszúrta a vitapartnerét. A tárgyaláson most azt állította, annyira részeg volt, hogy nem emlékszik semmire az esetből, csak a vérre és a jajgatásra – derült a Tények videójából.
Vágólapra másolva!

Tavaly nyáron egy győri borozóban egy helyi törzsvendég együtt ivott régi ismerőseivel. Egyszer csak az egyikükkel csúnyán összeveszett a tökéletes rétes receptje miatt.

Egy tanú elmondása szerint a férfiak a részleteken vitatkoztak, például azon, hogy milyen lisztből és milyen módszerrel kell készíteni az édességet.

A férfi egy idő után kiabálni kezdett, majd felment a borozó felett lévő lakásába, de nem tudott megnyugodni. Megfogott egy 11 centiméter hosszú konyhakést és visszament a kocsmába, hogy megfenyegesse az ismerőst,

Megindult felé és a fülétől a légcsövéig átvágta a torkát,

Aztán, mint aki jól végezte a dolgát, leült egy székre és végignézte, hogy a férfi szenved. A sérülthöz a többi vendég hívott segítséget.

Az ügy tárgyalásán kiderült, hogy az áldozat saját magát hibáztatja a támadás miatt. Elmondása szerint az ismerőse nem akarta megvágni, de mivel ő védekezett, a férfi megvágta. A késelő pedig arról beszélt, nem tudja felidézni az estét, mert nagyon részeg volt. Csak arra emlékszik, hogy vért látott és hogy valaki jajgatott.