Megvertek és kiraboltak egy férfit Dunaújvárosban

Vágólapra másolva!
Egy 19 éves férfi a barátnőjével sétálgatott Dunaújvárosban, amikor egy háromfős banda leszólította őket. Később a támadók megverték a férfit és kirabolták.   
Vágólapra másolva!

A rendőröket szerda hajnalban értesítették, hogy Dunaújvárosban, a Weiner Tibor körúton egy 19 éves éves férfit megtámadtak és elvették a telefonját. A helyszínen a fiatal férfi elmondta a rendőröknek, hogy késő este a barátnőjével sétált hazafelé, amikor a Bercsényi utcában két idegen férfi és női társuk leszólította őket, és tüzet kértek tőle. Miután a férfi nem tudott nekik adni, azok felháborodtak, és

követni kezdték a férfit és barátnőjét, miközben folyamatosan sértegették és fenyegették őket.

A szitkozódás végül tettlegességig fajult, a Weiner Tibor körúthoz érve a két férfi

először ököllel megütötte, majd többször megrúgta a földön fekvő fiatal férfit, és elvették a telefonját, illetve a nála lévő összes pénzt.

A támadás után a 19 éves fiatal és barátnője egy közeli társasház lépcsőházába menekült a további verés elől, majd hívták a rendőröket.

Forrás: Police.hu

A rendőrök azonnal nyomozni kezdtek, és rövid időn belül megtalálták a támadókat, akiket név szerint is ismertek. A 28 éves G. Zsoltot, és a vele egyidős J. Alexandrát mindössze negyed óra alatt a helyszín közelében, míg idősebb társukat, a 40 éves M. Istvánt június 21-én kora délután, a Latinovits Zoltán utca egyik társasházában fogták el a rendőrök, amint épp a lépcsőházban bujkált előlük.

A dunaújvárosi rendőrök a két férfit őrizetbe vették, és rablás, súlyos testi sértés kísérlete, illetve garázdaság miatt hallgatták ki, és javasolták a letartóztatásukat, míg női társuk ellen garázdaság miatt indult büntetőeljárás.