Magyarország elutasítja a migránskvótát - videó

Ahmed H.
Vágólapra másolva!
Miközben Brüsszel bevezetné a kötelező migránskvótát, addig a magyar határon lévő illegális bevándorlók egyre agresszívebbek. 
Vágólapra másolva!

Miközben Brüsszelben betelepítési kvótát akarnak, a déli határnál sok migráns fegyverekkel, késekkel felszerelkezve próbál átjutni a határon. Őket is be kellene fogadnunk? - tette fel a kérdést a kormányzat abban a videóban, amit a hivatalos kormányzati Facebook-oldalara töltöttek fel.

Mint arról korábban beszámoltunk, a múlt héten az Európai Unió belügyminisztereinek ülésén egy gyalázatos paktumot fogadtak el egyszerű többséggel. Az elfogadott tervezet szerint bevezetik az EU-s szintű migránskvótát, annak az országnak pedig, amely nem fogad be elég illegális bevándorlót, 22 ezer eurót kell fizetnie migránsonként.

Magyarország esetében évi körülbelül 30 ezer illegális migránsról beszélhetünk, ami éves szinten 250 milliárd forintba kerülne a magyar adófizetőknek. A magyar kormány 2015 óta következetesen kiáll az illegális migráció ellen. A magyarok 2016-ban már kinyilvánították az akaratukat a népszavazáson: a magyar polgárok nem kérnek az illegális migránsokból. A javaslat ellen egyre több uniós országban tiltakoznak, a magyar baloldal és propagandistái azonban továbbra is szemérmetlenül tagadnak.