Rátámadt az ismerősére és ellopta a kocsiját egy salgótarjáni férfi

Vágólapra másolva!
A fiatal férfi a salgótarjáni buszpályaudvaron ismerekdett meg a férfival. Együtt iszogattak, majd felmentek a férfi lakására. Ott a férfi rátámadt az ismerősére egy csavarhúzóval és ellopta a kocsiját.   
Vágólapra másolva!

A 19 éves fiatal június 21-én kora hajnalban a salgótarjáni buszpályaudvaron volt, ahol megsimerkedett egy 30 éves helyi férfival, majd együtt iszogattak. Egy idő után együtt felmentek az idősebb férfi lakására, majd reggel a házigazda kis időre kiment a szobából. Mire visszatért, a vendég minden előzmény nélkül rátámadt. A fiatal férfi egy hegyes eszközzel

többször is megszúrta vendéglátóját hátán, kezén, és mellkasán, mire a férfi kimenekült a lakásból.

A fiatal csak erre várt, magához vette a férfi kocsikulcsát, majd elmenekült a helyszínről.

A férfi csak ekkor mert visszamenni a lakásba, ahol felismerte a saját csavarhúzóját, amivel friss ismerőse rátámadt, emellett észrevette, hogy nincs meg a kocsikulcsa.

Forrás: Police.hu

A férfi bejelentést tett a rendőrségen, akik azonnal keresni kezdték a támadót és az eltűnt kocsit. Rövid időn belül Mátranovákon találták meg az autót amiben ekkor már két férfi ült. A rendőri jelzések ellenére nem áltak meg, hanem továbbhajtottak. Végül Vizslás-Újlak közelében érték utol a kocsit és elfogták az azt vezető rablót is. A fiatal férfit ezt követően kihallgatták, őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását.