Itt a bizonyíték: dollárokért cserébe sodorta volna háborúba a baloldal Magyarországot

Márki-Zay Péter és Iványi Gábor
Budapest, 2022. március 15. Márki-Zay Péter, hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje (első sor, b2), mellette Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője, az ellenzéki összefogás országgyűlési képviselőjelöltje Budapest 10. választókerületében (első sor, b), Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke (b2), Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke (k), Iványi Gábor lelkész, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség alapítója (j3), Donáth Anna, a Momentum elnöke (j2), Jakab Péter, a Jobbik elnöke (j) az Egységben Magyarországért nagygyűlésén Budapesten, a Műegyetem rakparton 2022. március 15-én. Kunhalmi Ágnes mögött Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke, mögötte takarásban Karácsony Gergely főpolgármester. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Nyilvánosságra hozta a magyar politikatörténet legsúlyosabb finanszírozási botrányának újabb részleteit a Nemzeti Információs Központ. A jelentés alátámasztja azt, amit eddig sejteni lehetett: a dollárokért cserébe Karácsony Gergelytől kezdve Márki-Zay Péteren át Gyurcsány Ferencig akár hazánkat is háborúba sodorták volna - írta az Alapjogokért Központ. 
Vágólapra másolva!

A jelentés rámutat arra, hogy minden tagadás ellenére a baloldal kampányait fedezték az amerikai baloldal felől érkező források. Sőt, a tengerentúli demokrata elit – élükön Soros Györggyel – a kampányt lebonyolító DatAdat fölött közvetlenül is tulajdonosi befolyással rendelkezett, így nemcsak parancsokat adtak Gyurcsányéknak a háborúpártiság képviseletére, hanem egészen rövid pórázon tartották őket, hiszen a választási felkészülés minden részletére rálátásuk volt – közölte az Alapjogokért Központ.

Ez is azt mutatja, hogy nem véletlen elszólás, hogy szerinte hazánk háborúban áll Oroszországgal – tették hozzá.