Megszólalt az élettársát klopfolóval félholtra verő, majd élve elásó nyírvasvári férfi - videó

Vágólapra másolva!
Egy nyírvasvári férfi bosszúból meggyilkolta az élettársát, miután megtudta, hogy az megcsalta. Három napig kínozta, majd egy húsklopfolóval félholtra verte, és még élve elásta az istállóban. A férfi a TV2 hírműsorának, a Tényeknek elmondta, hogy csak rá akart ijeszteni az asszonyra.
Vágólapra másolva!

A 44 éves férfi tavaly márciusban tudta meg, hogy az élettársa megcsalta, ezért napokon keresztül kínozta.

Először ököllel ütötte, aztán egy fadarabbal, majd egy klopfolóval félholtra verte az asszonyt. Ezek után, hogy ne bukjon le, az ájult asszonyt elásta az istállóban.

Forrás: Police.hu

Amikor a rendőrök kimentek hozzá, azt hazudta, hogy az asszony elhagyta őt, és nem tudja hová mehetett. A rendőrök nem hittek neki, és nem sokkal később meg is találták a 32 éves élettársa elásott holttestét.

– mondta a Tényeknek az asszony korábbi szerelme, akitől két gyereke született. A férfi hozzátette, hogy reméli, hogy sohasem fog kiszabadulni azért, amit tett. A gyilkos is megszólalt a riportban. Szánalmas magyarázkodással próbálta magát kimenteni.

– mondta a büntetett előéletű férfi, akit az ügyészek aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolnak és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje életfogytiglani fegyházbüntetésre.